(Poistunut julkaisusta)

Johtajaylilääkäri
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Tule tekemään kanssamme muutosta ja vaikuttamaan! 

Kevan toimintaympäristö muuttuu, ja Suomen suurin työeläkevakuuttaja Keva uudistuu. Muutos näkyy Kevan toiminnassa, asemassa ja organisaatiossa. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja tähtäämme työeläkealan parhaaseen asiakaskokemukseen. 

Nykyinen viranhaltijan siirryttyä toisiin tehtäviin etsimme joukkoomme johtajaylilääkäriä kehittämään ja johtamaan vakuutuslääketieteen yksikön toimintaa. 

Yksikön johtajana osallistut työssä jatkamista edistävään toimintaan yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Kevan johtajaylilääkäri toimii Kevan lääketieteellisenä asiantuntijana, huolehtii lääketieteellisen ratkaisukäytännön ohjaamisesta sekä ratkaisulinjan vakaudesta, oikeudenmukaisuudesta ja tasapuolisuudesta yhteistyössä muun organisaation kanssa.  

Rakennat kanssamme Kevan tulevaisuutta. Viihdyt muutoksessa, tunnet hyvin työeläketoimialaa ja työkyvyttömyyseläkeratkaisutoimintaa. Sinulla on kykyä ja halua tehdä kehittämistyötä. Päätät asioista tarvittaessa itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, ajattelet strategisesti ja toimit suunnitelmallisesti. 

Johtajaylilääkäriltä edellytetään laillistetun lääkärin pätevyyttä ja perehtyneisyyttä vakuutuslääketieteeseen, johtamiskokemusta ja -koulutusta, kokemusta työkyvyn ja kuntoutusoikeuden arvioimisesta sekä julkisen sektorin työelämän tuntemusta. Arvostamme, jos olet perehtynyt työssä jatkamisen tukemisen keinoihin, tunnet työmarkkinajärjestöjä ja sinulla on näyttöä sidosryhmäyhteistyöstä. Tehtävässä pääset toimimaan Kevan edustajana yhteiskunnan eri vaikuttamistehtävissä.

Johdat 13 hengen yksikköä, toimit Työnantaja- ja työkykytoiminnon johtoryhmässä ja raportoit varatoimitusjohtajalle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle

Suomen suurimpana työeläkevakuuttajana teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Olemme alamme uudistaja ja se näkyy myös toimintatavoissamme. Meillä työskennellessäsi saat 

  • mahdollisuuden päästä kehittymään alasi huipuksi
  • osaavan tiimin sekä arvostetun ja vakaan työnantajan tuen
  • laadukkaan ja viihtyisän työympäristön Helsingin Kaisaniemessä
  • aidon mahdollisuuden työn ja muun arjen yhteensovittamiseen joustavasti
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa 

varatoimitusjohtaja Tapani Hellstén, puh. 040 060 3144. 

Parhaiten tavoitat hänet torstaina 7.1. klo 9-12 välillä tai keskiviikkona 13.1. klo 9-11 välillä. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä maanantaihin 18.1.2021 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan saapuneet hakemukset.