(Poistunut julkaisusta)

Johtajaylilääkäri, työssä jatkaminen ja työkyvyn arviointi
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tule tekemään kanssamme muutosta ja vaikuttamaan! 

Kevan toimintaympäristö muuttuu, ja Suomen suurin työeläkevakuuttaja Keva uudistuu. Muutos näkyy Kevan toiminnassa, asemassa ja organisaatiossa. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, ja tähtäämme työeläkealan parhaaseen asiakaskokemukseen. 

Nykyinen viranhaltija siirtyy toisiin tehtäviin, ja nyt etsimme joukkoomme johtajaylilääkäriä kehittämään ja johtamaan vakuutuslääketieteen ja kuntoutusyksikön toimintaa. 

Yksikön johtajana osallistut työssä jatkamista edistävään toimintaan yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Johtajaylilääkärinä toimit lääketieteellisenä asiantuntijana, huolehdit lääketieteellisen ratkaisukäytännön ohjaamisesta sekä ratkaisulinjan vakaudesta, oikeudenmukaisuudesta ja tasapuolisuudesta yhteistyössä eläketoiminnon muun johdon kanssa. 

Rakennat kanssamme Kevan tulevaisuutta. Viihdyt muutoksessa, tunnet hyvin työeläketoimialaa ja työkyvyttömyyseläkeratkaisutoimintaa. Päätät asioista tarvittaessa itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, ajattelet strategisesti ja toimit suunnitelmallisesti. 

Johtajaylilääkäriltä edellytetään laillistetun lääkärin pätevyyttä ja perehtyneisyyttä vakuutuslääketieteeseen, johtamiskokemusta ja -koulutusta, kokemusta työkyvyn ja kuntoutusoikeuden arvioimisesta sekä julkisen sektorin työelämän tuntemusta. Arvostamme, jos olet perehtynyt työssä jatkamisen tukemisen keinoihin, tunnet työmarkkinajärjestöjä ja sinulla on näyttöä sidosryhmäyhteistyöstä. 

Johdat 40 hengen yksikköä, toimit eläketoiminnon johtoryhmässä ja raportoit varatoimitusjohtajalle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 

varatoimitusjohtaja Tapani Hellstén, puh. 040 060 3144. 

Parhaiten tavoitat hänet 23.8. klo 12.00 - 16.00 tai 30.8. klo 9.00 - 11.30. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä perjantaihin 6.9.2019 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan saapuneet hakemukset.