Johtaja
Metsänhoitoyhdistys Siikalakeus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme metsäalaa tuntevaa johtajaa.

Sinulla on metsällistä osaamista ja kokemusta johtamisesta sekä alalle soveltuva koulutus. Ymmärrät talouslukuja ja palveluliiketoimintaa sekä sen tuloksellista kehittämistä kohti alati muuttuvaa tulevaisuutta, jossa kilpailu on entistä kovempaa ja tulosta tulisi saada kestävästi ja vastuullisesti.

Osaat organisoida tekemistä ja käytät hyödyksi teknologiaa niin, että aikaa jää myös ihmisten johtamiseen ja tulevaisuuden visiointiin.  Innostat kaikkia mukaan pitkäjänteiseen yhdessä tekemiseen ja toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa edistäen metsänomistajien tavoitteita tukevaa yhteistyötä.

Sinulla on osaamista ja tahtoa olla luomassa uudistuvaa MHY-ketjua, jossa yhtenäiset toimintamallit ja metsänomistajien edunvalvonta ovat tulevaisuuden menestystekijöitämme.  Rakennamme metsänomistajien tarpeisiin sopivia ja kannattavia palveluja, joiden avulla olemme edelleen luotettava ja entistäkin vahvempi kumppani alueemme metsänomistajille.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän nuorekkaassa, kehittyvässä ja aidosti metsäntuoksuisessa asiantuntijaympäristössä.

Pääpaikkamme on Siikajoella Ruukissa, jossa voi sijaita myös toimipaikkasi. Liikut viikoittain alueemme toimipaikoissa ja edistät yhteistyötä myös yli aluerajojen koko ketjun hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä MPS-konsultti Minna Moilanen puh. 040 6888363 tai MHY Siikalakeus HPJ Matti Heikkilä puh. 040 8391835. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Sijainti: Siikasavontie 4, Ruukki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552805
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa