(Poistunut julkaisusta)

JOHTAJA
Keski-Uudenmaan ympäristökeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa työtä terveellisen, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön sekä monipuolisen ja ekologisesti kestävän luonnonympäristön eteen.

Haemme Keski-Uudenmaan ympäristökeskukseen virkasuhteeseen

YMPÄRISTÖKESKUKSEN JOHTAJAA

Tehtäväsi on johtaa menestyksekkäästi Keski-Uudenmaan ympäristökeskusta alueen asukkaiden ja yritysten parhaaksi. Johtajana vastaat seudullisesti määritettyjen tavoitteiden ja tulosten saavuttamisesta ympäristökeskuksen toimialalla. Osallistut keskeisesti sekä palvelukokonaisuuksien että sujuvan yhteistyön kehittämiseen kuntaorganisaatioiden ja asiakkaiden kesken. Raportoit ympäristökeskuksen toiminnasta seudulliselle lautakunnalle, ympäristökeskuksen ohjausryhmälle ja Tuusulan kunnan kansliapäällikölle.

Edellytämme, että sinulla on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus johtamistehtävistä. Kunnallisen ympäristösuojelun ja ympäristöterveydenhuollon sekä kunnallishallinnon tuntemus ovat eduksi. Arvostamme valinnassa myös aktiivista kehittämisotetta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kokemusta palvelujen johtamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen on toimitettava viimeistään 12.10.2020 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Lisätietoja antavat kansliapäällikkö Harri Lipasti, puh. 040 314 3003 ja ympäristökeskuksen johtaja Risto Mansikkamäki, puh. 040 314 2253.