(Poistunut julkaisusta)

JOHTAJA
Vaasan yliopisto, Levón-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Etsimme tuloshakuista ja aktiivista johtajaa vastaamaan Vaasan yliopiston erillislaitos Levón-instituutin menestyksestä monialaisena kouluttajana ja kehittäjänä kasvavilla ja laajenevilla koulutusmarkkinoilla.

Sinun roolisi

Levón-instituutti tekee merkityksellistä työtä yksilöiden, organisaatioiden ja yhteiskunnan hyväksi. Instituutin tarjonta koostuu avoimesta yliopistosta, MBA-ohjelmista, räätälöidyistä täydennyskoulutuksista sekä erilaisista muista koulutuskokonaisuuksista ja jatkuvan oppimisen palveluista. Johtajana vastaat instituutin kehittämisestä, koordinoinnista ja toiminnan johtamisesta asiantuntijaorganisaatiosi avulla. Luotsaat instituuttia pitkäjänteisesti, innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti. 

Vastaat Levón-instituutin taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä. Analysoit koulutusmarkkinaa, kehität kansainvälistä näkyvyyttä ja ideoit uusia koulutustuotteita ja -palveluita. Toimit kiinteässä yhteistyössä yritysten, rahoittajien ja muiden toimijoiden kanssa. Onnistumistasi tukee läheinen yhteistyö yliopistomme asiantuntijoiden kanssa. Toimit noin 20 asiantuntijan esimiehenä ja vastaat resurssien järkevästä hyödyntämisestä sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

Odotamme sinulta

Haemme joukkoomme tiimipelaajaa, jolla on kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja palveluiden menestyksekkäästä myynnistä ja markkinoinnista. Toivomme sinulta myös vahvaa näkemystä digitalisaation hyödyntämisestä toiminnassamme. Haluamme olla vaikuttava ja tunnettu toimija ja näitä tavoitteita toivomme sinun edistävän monipuolisten verkostojen kautta. Teemme yhteistyötä kansainvälisten kumppaniemme kanssa, joten toivomme kansainvälisen toiminnan olevan sinulle innostavaa ja luontevaa. Tunnet yliopistomaailmaa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus - ja viestintätaidot. Sinulla on tohtorin tutkinto tai ylempi korkeakoulututkinto ja vahvat näytöt koulutuksen kehittäjänä. Tulet sujuvasti toimeen sekä suomeksi että englanniksi.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy yliopiston muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti ja sijoittuu tasolle 14. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Palkkaus aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta riippuen on tehtävän alussa noin 6200 – 6700 euroa/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa tulokseen sidottua palkkiota.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://uva.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1&lang=fi: Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus. Hakuaika päättyy 23.3.2020. Johtajan rekrytoinnissa ja valinnassa Vaasan yliopistoa avustaa Mercuri Urval ja näin ollen myös Mercuri Urval käsittelee kaikkia tehtävään saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antavat Vaasan yliopiston rehtori Jari Kuusisto (p. 029 449 8291 tai sähköpostitse:etunimi.sukunimi@univaasa.fi) sekä Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 040 5191 448). Petra on tavoitettavissa viikolla 11 sekä to 19.3., pe 20.3. ja ma 23.3.

Tehtävä on vakituinen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla.