(Poistunut julkaisusta)

Johtaja
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme nyt uutta avainhenkilöä.

JOHTAJA

Palveluliiketoiminta-osaamisalueelle

Johdat itsenäisesti ja tulosvastuullisesti palveluliiketoiminta-osaamisaluetta. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Vastaat opetuksen, tutkimus- ja kehittämistoiminnan, kansainvälisyyden sekä myynnin sujuvuudesta osaamisalueellasi, jossa on kuusi eri koulutusta ja kansainvälisesti etenevä tutkimusryhmä. Osaamisalueella on henkilökuntaa noin 50. Erilliset täydentävän rahoituksen hankkeet ovat kasvussa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa kokemusta liiketalouden ja matkailun sekä liiketoiminnan johtamisen työtehtävistä, vahvoja vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, strategista ajattelua sekä innovatiivista toimintaotetta. Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän korkeakoulumme keskeisen alan johtajana, osaavan työyhteisön sekä kykyjäsi ja osaamistasi vastaavat edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta 17.1., 24.1. ja 25.1.2019 klo 8–10, p. 044 710 3410

Toivomme, että saamme hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.2.2019 klo 16.00 mennessä.