(Poistunut julkaisusta)

Johtaja
Kangasalan palvelutalosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsimme nyt Kangasalan palvelutalosäätiölle

JOHTAJAA

Tehtäväsi on vastata säätiön liiketoiminnan ja palvelutuotannon operatiivisesta johtamisesta. Vastaat talouden, henkilöstön ja hallinnon johtamisesta sekä säätiön omistaman kiinteistön ja rakennusten ylläpidosta. Valmistelet ja esittelet asiat säätiön hallitukselle päätettäväksi.

Sinulla on kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta sekä selkeät näytöt aikaisemmista onnistumisista. Liiketoimintaosaamisesi on kunnossa ja olet johtanut myös vaativia muutosprosesseja. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja eduksesi luetaan vanhuspalveluiden toimialan tuntemus. Olet tavoitteellinen, aikaansaava ja viet sovitut asiat loppuun saakka aikataulun mukaisesti. Odotamme Sinulta myös kykyä ja halukkuutta toiminnan kehittämiseen. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla säätiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Ojala, p. 050 3376 039 tai Personnel Group, toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.10. 2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.