(Poistunut julkaisusta)

Johtaja
Suomen Merimieskirkko ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

ETSIMME PAPPIA BENELUX-MAIDEN MERIMIESKIRKON JOHTAJAKSI

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja haasteellinen työ ulkosuomalaisten ja liikkuvien ihmisten parissa?

Benelux-maiden merimieskirkko tekee työtä Benelux-maissa asuvien ja liikkuvien suomalaisten sekä merenkulkijoiden kanssa. Toimipaikat sijaitsevat Brysselissä ja Rotterdamissa. Johtajan asemapaikka on Bryssel.

Benelux-maiden merimieskirkon johtajana vastaat toiminnasta ja taloudesta sekä johdat ja kehität moniammatillisten tiimien työtä. Työotteeltasi olet monipuolinen, joustava, osallistava ja yhteisöä rakentava. Osaat verkostoitua ja sopeudut helposti uuteen ympäristöön. Pappina olet helposti lähestyttävä sekä sosiaaliset taitosi ovat hyvät. Johtaja kuuluu Suomen Merimieskirkko ry:n johtoryhmään.

Edellytämme:

  • että olet ev.lut. kirkon pappi ja sinulla on työkokemusta pappina, katsomme eduksi ulkomaan työkokemuksen
  • johtamiskokemusta sekä valmiutta kehittyä johtajana
  • hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa, hollannin ja ranskan kielet luetaan eduksi
  • Merimieskirkon arvojen ja toiminta-ajatuksen jakamista
  • ajan tasalla olevia it-taitoja, some-viestinnän osaaminen luetaan eduksi
  • kokemusta kansallisesta ja/tai kansainvälisestä verkostoitumisesta
  • ajokorttia ja rohkeutta ajaa suurkaupungeissa

Tarjoamme osaavan ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen sekä näköalapaikan ulkomailla olevien ja liikkuvien suomalaisten parissa tehtävään työhön.

Työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työhön valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät PALTAn kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Suomesta lähetetylle työntekijälle tarjoamme asuntoedun. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää täyttämällä ao. verkkosivun (https://merimieskirkko.fi/rekry/) lomakkeella maanantaihin 15.10.2018 klo 23.59 mennessä. Sisällytä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Jatkoon valittujen haastattelut pidetään ma 22.10.2018 Suomen Merimieskirkko ry:n keskustoimistolla, Hitsaajankatu 4 A, 00810 Helsinki.