(Poistunut julkaisusta)

Johtaja
Veho

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme Uudet liiketoiminnat -yksikköön Johtajaa. Yksikkö on osa Vehon uutta Digitaaliset palvelut ja uudet liiketoiminnat -kokonaisuutta. Pääpaino työssäsi tulee olemaan ensivaiheessa Vehon liikkuvuuspalveluiden tuotteistaminen, kehittäminen ja myynti. Tulevaisuudessa tulet kehittämään vahvasti myös muita uusia ja mahdollisesti yllättäviäkin liiketoiminta-alueita, jotka vievät Vehoa kohti kestävän liikkuvuuden ratkaisuyritystä.

Meillä Veholla esimiehet vievät eteenpäin arvomaailmaamme omalla esimerkillään, kykenevät kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja dialogiin erilaisten ihmisten kanssa, omaavat yrittäjähenkisen ajattelumaailman, ovat sitoutuneita tulosten aikaansaamiseen ja pystyvät työskentelemään paineen alla.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja usean vuoden työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä. Olet ikääsi katsomatta diginatiivi ja sinussa asuu myös muuta kuin kirjaviisautta. Autoalan lainalaisuuksien tunteminen lasketaan eduksi, mutta voit kompensoida sen muulla tinkimättömällä ammattitaidollasi. Olet lisäksi osoittanut kyntesi tuotteistamisessa ja konseptoinnissa. Onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä suullisessa että kirjallisessa viestinnässä. Vastineeksi tarjoamme sinulle autoalan kiistattomasti mielenkiintoisimman työn, jossa voit hyödyntää osaamistasi Suomen tunnetuimman autoalan brändin Vehon ja maailman arvokkaimpiin brändeihin kuuluvan Mercedes-Benzin eteen sekä kilpailukykyisen palkan ja autoedun. Työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 2.5. keskiviikkoon mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CDO Tommi Tähtinen 12.4. torstaina klo 10-12 ja 25.4. keskiviikkona klo 9–11. Tommin tavoitat tällöin numerosta 010 569 2252 tai muina aikoina tommi.tahtinen@veho.fi.