(Poistunut julkaisusta)

Johtaja
Tanssin talo ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Tanssin talo etsii nyt kehittämishaluista ja verkostoitumiskykyistä johtajaa. Olet valmis luotsaamaan taloa, joka tarjoaa tanssille puitteet, joita maassamme ei aiemmin ole ollut. Samalla johdat tiimiä, joka yhdessä tanssitaiteilijoiden, tanssin harrastajien ja yleisön kanssa nostaa tanssin aseman uudelle tasolle kulttuurikentässämme ja yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä.

Vastaat Tanssin talon johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen kanssa sovittujen linjausten mukaisesti. Tunnistat ja luot toiminnalle uusia mahdollisuuksia, luot strategiset suunnat ja johdat toimintaamme ja tiimiämme strategian mukaisesti. Työsi ensimmäisenä askeleena varmistat, että talon rakennusvaihe viedään menestyksekkäästi loppuun. Samaan aikaan rakennat vahvaa yhteistyöverkostoa ja tiimiä ja luot näin toiminnalle hyvät edellytykset.

Luot vahvat ja rakentavat suhteet sekä yhteistyökumppaneihin että yhteiskunnallisiin sidosryhmiin vahvistaen näin asemaamme. Vastuullasi on hyvien toimintaedellytysten luominen talolle ja sen henkilökunnalle sekä rahoituksen että kiinnostavan ja strategian mukaisen ohjelmiston kautta.

Arvojohtajana varmistat, että Tanssin talo lunastaa paikkansa tanssin ja taiteen kentässä, ja että se nähdään haluttuna sekä palvelevana kumppanina. Monipuolisen, vetovoimaisen ja korkeatasoisen ohjelmiston laadinnassa sinua tukee tiimi, jonka rekrytointiin osallistut. Keskeinen työparisi tulee olemaan ohjelmapäällikkö, jonka haku aloitetaan keväällä 2018.

Tehtävä vaatii rautaista itsetuntoa ja taitoa pitää pää kylmänä haastavinakin aikoina. Yhteistyökumppanina ja esimiehenä sinut tunnetaan määrätietoisena, tuloshakuisena, joustavana ja rakentavanakin.

Odotamme johtajalta näyttöä liiketoiminnan ja erityisesti asiantuntijaorganisaation kokonaisvaltaisesta johtamisesta erityisesti kulttuurialalla. Kokeneena ihmisten johtajana saat myös tiimisi mukaan toteuttamaan talon tavoitteita. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä uutta palvelukokonaisuutta Helsinkiin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tukenasi on monipuolinen ja osaava hallitus sekä operatiivinen tiimi, jonka valinnassa sinulla on keskeinen rooli.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultit Leila Suontila ja Pasi Lepistö. Leilan tavoitat numerosta 040-707 8137 varmimmin 13.2. klo 13-15 sekä 15.2. klo 8-10. Pasin tavoitat numerosta 050-490 3670 varmimmin 20.2. klo 13-16 sekä 27.2. klo 14-16.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite: FI-12233.