(Poistunut julkaisusta)

Johtaja, palveluverkosto ja asiakaskokemus
Alko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Meille Alkossa vastuullinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua ja henkilöstömme on tässä avainasemassa. Innostava työyhteisö, kollegat ja vahva osaamisen kehittäminen ovat tukenasi erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Innostamme onnistumaan!

Nautitko monipuolisesta työstä, jossa asiakas on kaiken keskiössä? Haluatko tulla johtamaan Alkon palveluverkosto- ja asiakaskokemustiimiä, joka on yksi palveluliiketoimintayksikön tiimeistä?

 

Haemme nyt JOHTAJAA, palveluverkosto ja asiakaskokemus
 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin keskustassa sijaitsevaan pääkonttoriimme.

 

Työssäsi vastaat Alkon monikanavaisen asiakaskokemuksen, palveluverkoston (myymälät ja noutopisteet) ja myymäläkonseptin kehittämisestä. Alkon myymäläverkostosta noin kolmasosa on uudistettu uuteen konseptiin ja työ jatkuu lähivuosina. Olet innostava esimies vastuualueesi asiantuntijoille ja rakennat luottamusta yhteiseen tekemiseen niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten kumppanienkin suuntaan. Johdat kymmenen hengen tiimiä ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

 

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme sinulta:
  • vankkaa käytännön kokemusta monikanavaisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen kehittämisestä

  • näyttöä useamman vuoden ajalta palveluverkoston ja myymäläkonseptin kehittämisestä

  • usean vuoden esimieskokemusta
  • tila- ja valikoimahallinnan osaamista
  • tehtävään soveltuvaa yliopistotasoista koulutusta esim. KTM

  • kokemusta ketjutoiminnasta ja systemaattisista sekä suunnitelmallisista toimintatavoista

  • hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkistä työskentelytapaa ja paineensietokykyä

  • englannin ja ruotsin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä innostavan työyhteisön tuen. Teemme työtämme tavoitteellisesti, asiakasymmärrykseen nojautuen, yhteisöllisesti ja yhtenäistä, asiakkaiden arvostamaa Alko-konseptia rakentaen.

 

Innostuitko?
 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kari Pennanen, puh 040-5867809, soittoajat 25.11. klo 9 – 11 tai klo 16 – 17 tai sähköpostitse hakuajan puitteissa kari.pennanen@alko.fi. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 8.12.2019 täyttämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.alko.fi/rekrytointi.