(Poistunut julkaisusta)

Johtaja matkailuliiketoimintayksikköön
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Etsimme nyt                            

JOHTAJAA

matkailuliiketoimintayksikköön

Kehität innovatiivisia uusia tuotteita sekä palveluita yhdessä tiimisi ja seudun toimijoiden kanssa. Palvelualan ammattilaisena kykenet löytämään asiat, joihin toimialueellasi matkailun osalta tulee keskittyä ja panostaa. Kykenet yhdessä tiimisi kanssa rakentamaan laajemman matkailupalveluiden tarjoaman, toimivat yhteistyömallit eri toimijoiden kesken ja hyödyntämään olemassa olevia matkailuvirtoja sekä kansallisesti että kansainvälisesti.  Kuulut yrityksen johtoryhmään.

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista palveluliiketoimintaan tai matkailuun liittyvistä kehitys- ja myyntijohdon tehtävistä. Olet kiinnostunut matkailun trendeistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Sinulle on luontevaa työskennellä sekä strategisten että operatiivisten tehtävien parissa ja sinulla on toimialalla laaja verkosto. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa alueellisen matkailun menestymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, parhaiten tavoitettavissa 4.1. ja 9.1. klo 8-10. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kanssa osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta viimeistään 15.1.2019.