(Poistunut julkaisusta)

Johtaja, Kestävä hallinnon kehittäminen -vaikuttavuusalue
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haemme johtajaa Kestävä hallinnon kehittäminen -vaikuttavuusalueelle

Vaikuttavuusalueen tarkastus- ja asiantuntijatyö keskittyy julkisen hallinnon kehittämiseen ja valtionhallinnon uudistumiseen. Tämä sisältää valtionhallinnon ohjaukseen, rakenteisiin, toimintamalleihin, lainsäädännön laatuun ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toimeenpanoon liittyviä aihealueita. Johtajana vastaat vaikuttavuustavoitteiden saavuttamisessa tarvittavien asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden luomisesta, ylläpitämisestä ja kehittämisestä alueellasi. Vastaat myös vastuualueesi osalta VTV:n yhteisen kokonaisnäkemyksen muodostamisesta. Johdat tarkastustoiminnan kohdentamista ja edesautat tuotetun tiedon hyödyntämistä päätöksenteossa. Tehtävässäsi vastaat alueesi toiminnan suunnittelusta ja tarkastustoiminnan toimeenpanosta saattaen strategiset tavoitteet projekteiksi vastuullasi olevaan projektisalkkuun. 

Tuet toiminnallasi julkisen hallinnon kestävää uudistumista. Tehtävässä luot verkostoja Suomessa ja kansainvälisillä foorumeilla hallinnon kehittämisen ja tarkastuksen alalla. Osana viraston ylintä johtoa osallistut tarkastusviraston päätöksentekoon ja vastaat viraston linjausten ja päätösten toimeenpanosta johdettavanasi olevassa toiminnassa.

Toimipaikkana on Helsinki.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kiinnostuitko?

Odotamme sinulta näkemystä hallinnon kehittämisen ajankohtaisista kysymyksistä, kykyä strategiseen ajatteluun, hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia kansainvälisessä toiminnassa. Tehtävässä tarvitaan osaamista kohdistuen hallintopolitiikkaan, julkisen toiminnan palvelurakenteiden kehittämiseen, valtion strategiseen ohjaukseen ja valtionhallinnon ohjausjärjestelmiin. Odotamme myös kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamistehtävistä sekä vahvaa johtamistaitoa. Arvostamme halua vaikuttaa viraston vaikuttavuuden rakentamiseen sekä projekti- ja tiimityöskentelyn kehittämiseen.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Valintaprosessissa käytetään soveltuvuusarviointia.

Lue lisää tehtävästä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-33-2019)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 22.5.2019 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/