(Poistunut julkaisusta)

Johtaja, henkilöstö- ja viestintäasiat
Työllisyysrahasto (TVR ja Koulutusrahasto yhdistyvät)

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme nyt Työllisyysrahaston henkilöstöasioista ja viestinnästä vastaavaa

Johtajaa

Uuden rahaston arvoihin kuuluu asiakkaamme ensin. Hyvän asiakaskokemuksen luovat ihmiset, joiden työntekijäkokemukseen, osaamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen haluamme panostaa uuden strategiamme mukaisesti. Tähän tarvitaan myös aktiivista viestintää.

Jos koet työkulttuurin uudistamisen, osaamisen kehittämisen sekä laadukkaan henkilöstöjohtamisen omaksesi ja sinulla on hyvä käsitys siitä, miten vaikuttavaa viestintää tuotetaan, saatat olla etsimämme henkilö.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat strategisen osaamisen ja työntekijäkokemuksen jatkuva kehittäminen sekä henkilöstöhallinnon prosesseista vastaaminen. Lisäksi vastuualueellesi kuuluu kokonaisvaltaisen viestinnän kehittäminen, jossa tuet koko organisaatiota uudenlaisen viestintäkulttuurin omaksumisessa. Olet tässä tehtävässä myös yksi Työllisyysrahaston johtoryhmän jäsenistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta toimintakulttuurin kehittämisestä ja muutoshankkeiden onnistuneesta läpiviemisestä. Lisäksi edellytetään kykyä laajojen kokonaisuuksien hallintaan, asioiden hahmottamista strategisesta näkökulmasta, motivoivaa ja osallistavaa johtamiskykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus ja näkemys nykyaikaisista henkilöstö- ja viestintäjohtamisen käytänteistä on keskeistä.

Edellytämme lisäksi ylempää korkeakoulututkintoa tai muuten soveltuvaa koulutusta. 

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Janne Metsämäki, puh. 040 522 3614

Ensisijaiset soittoajat 12.11. klo 12-16, 13.11. klo 13-16, 14.11. klo 14-16 ja 19.11. klo 13-15.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.11.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekry@tvr.fi. Merkitse viestin Aihe-kenttään nimesi ja hakemasi tehtävä.

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.