(Poistunut julkaisusta)

Johtaja, henkilöstö ja viestintä
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Tehtävänkuvaus

Palvelualueen johtajana tuet yliopiston ydintoimintojen keskeisten tavoitteiden toteuttamista johtamalla ja kehittämällä henkilöstö- ja viestintätoimintoja. Luot puitteet henkilöstön hyvinvoinnille ja rakennat yhdessä muiden korkeakouluyhteisön toimijoiden kanssa organisaatiota, joka pystyy kehittymään, oppimaan ja toimimaan ketterästi alati muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Henkilöstöpalveluissa vastaat noin sadan ammattilaisesi kanssa yliopiston strategian mukaisen henkilöstöohjelman toteuttamisesta, henkilöstösuunnittelusta ja resursoinnista sekä työnantajamielikuvan kehittämisestä. Olet luomassa ainutlaatuista ja innostavaa ympäristöä, joka houkuttelee myös kansainvälisiä huippuosaajia. Olet rakentamassa tulevaisuuden tarpeisiin istuvia toimintatapoja. Tehtävässä rakennat vahvalle luottamukselle perustuvaa työnantajatoimintaa. Työehtosopimusasiat ja toimintakenttäsi lainsäädäntö ovat sinulle tuttuja, ja toimiva luottamusmiesjärjestelmä ja yhteistoiminta merkitsevät sinulle turvallisia rakenteita. Luot yhteisöömme hyvän henkilöstöpalvelun henkeä. 

Palvelualueen johtajana ohjaat myös viestinnän noin 40:ää ammattilaista, ja erityisesti sisäinen viestintä on sinulle sydämen asia. Tehtävässäsi tarvitaan hyvää paineensietokykyä ja neuvottelutaitoja. Olet selkeä viestijä, ja sinulla on taito johtaa henkilöstöä inspiroivassa ja motivoivassa hengessä.

Edellytykset

Olet suorittanut soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon ja sinulla on usean vuoden kokemus vaativista johtamisen tehtävistä, henkilöstöjohtamisesta ja esimiestyöstä.  Korkeakoulukentän tuntemus on tehtävässä eduksi. Olet aikaansaava ja toimeenpanokykyinen johtaja, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kyky johtaa uudistuksia ja tehdä päätöksiä haastavassa toimintaympäristössä. Olet kehittämisorientoitunut ja osaat käyttää analytiikkaa johtamisen apuna. Koska olemme monimuotoinen ja aidosti kansainvälinen työyhteisö, odotamme että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme johdettavaksesi erittäin mielenkiintoisen ja kehittyvän palvelualueen. Tulet osaksi energistä ja kehittyvää korkeakouluyhteisöä, jossa ihminen ratkaisee. Pääset työskentelemään monimuotoisessa ja aidosti uudistuvassa työympäristössämme. Tarjoamme sinulle myös erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi. Kuulut tehtävässäsi rehtorin johtoryhmään. Työskentelemme joustavasti Tampereen kolmella kampuksella. 

Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tule joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa ja vaikuttamaan yliopistomme kehittymiseen onnistumisten kautta. Tervetuloa mukaan rakentamaan ainutlaatuista korkeakouluyhteisöä! 

Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpaikkakuntana on Tampere. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen 6 kuukauden koeaika. Voit esittää palkkatoivomuksesi.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon. Tässä rekrytoinnissa käytämme myös ulkopuolisen palveluntarjoajan, Mercuri Urvalin, palveluita.

Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 29.5.2019 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Malmi, Mercuri Urval,  p. 040 522 5330 seija.malmi@mercuriurval.com