Johtaja, hallinto ja resurssit
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Johtaja, hallinto ja resurssit

Haemme johtajaa kehittämään ja johtamaan tarkastusviraston hallintoa, sisäisiä tukipalveluita, viraston strategista suunnittelua ja strategian toimeenpanoa. Tehtävänäsi on huolehtia yhteisen johtamisen ja viraston toimintaedellytysten luomisesta sekä vastuualueesi sisäisen ja ulkoisen yhteistyön järjestämisestä sekä viestinnästä. Osallistut yhdessä muiden johtajien kanssa viraston laajakantoisten asioiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan. Lisäksi toimit puheenjohtajana resurssifoorumilla, joka toimii oppimiskeskusten ja vaikuttavuustiimien välisenä yhteistyöelimenä projektien resursointia koskevissa asioissa.

Johtajana vastuualueellesi kuuluvat viestinnän, ICT-palvelujen, HR- ja henkilöstöhallinnon sekä suunnittelu- ja taloustehtävien projektitiimit. Vastaat projektinomistajana näiden projektitiimien tavoitteiden asettamisesta, ohjauksesta ja seurannasta sekä onnistumisesta. Vastuualueellesi kuuluvat lisäksi viraston yleishallinto, oikeudelliset asiat, virkaehtosopimusasiat, johtamisjärjestelmän ja organisaatiorakenteen kehittäminen.

Toimipaikkana on Helsinki.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa sekä käytännössä osoitettua tuloksellista ja monipuolista tehtävän vastuualueisiin kuuluvien asioiden johtamiskokemusta ja osaamista. Lisäksi odotamme kykyä strategiseen ajatteluun, organisointiin, uudistusten suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä päätöksentekoon. Osaat viedä viraston asettamat strategiset tavoitteet käytäntöön muuntamalla ne henkilökohtaisiksi ja johtamasi toiminnan tavoitteiksi. Tehtävässä onnistumisessa tarvitset hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja muutosjohtamisen taitoja sekä uudistumiskykyä ja motivaatiota kehittää laaja-alaisesti osaamistasi. Tiimi- ja projektiorganisaatiossa hankittu johtamiskokemus ja -taidot katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet kiinnostunut tarkastusviraston tehtävästä valtion taloudenhoidon tuloksellisuuden parantajana ja luottamuksen rakentajana, sekä näitä tehtäviä hoitavista ihmisistä, ja haluat vaikuttaa viraston yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden rakentamiseen.  

Tehtävässä tarvitaan englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuusarviointi.  

Lue lisää tehtävästä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-4-2020)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 25.2.2020 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot