(Poistunut julkaisusta)

Johtaja, Engineering-liiketoiminta
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä uusiin tehtäviin konsernin sisällä, etsimme Baronan insinööripalvelut-liiketoiminnalle tulosvastuullista, dynaamista ja kasvuhakuista palvelujohtajaa.

Tehtävässä vastaat koko insinööripalvelut-liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta, oman organisaation kehittämisestä ja hyvinvoinnista sekä palvelun myynnistä valtakunnallisesti. Asiakkainamme ovat pääasiassa teknologiateollisuuden suuret ja pienet yritykset, joille etsimme teknisiä asiantuntijoita muun muassa suunnittelun, tuotekehityksen, valmistuksen sekä projektoinnin eri rooleihin.

Hyvältä johtajalta odotamme avoimuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeaa osallistumista liiketoiminnan eri osa-alueisiin. Erityisesti aktiivinen henkilökohtainen myyntityö korostuu tässä tehtävässä. Osaat kartoittaa potentiaalisia asiakkaita sekä ymmärtää ja ratkaista heidän tarpeita palveluidemme avulla.

Toivomme myös, että sinulla on aiempaa kokemusta palveluliiketoiminnasta ja sen tuloshakuisesta johtamisesta. Lisäksi meille on erittäin tärkeää, että sinulla on vahva ymmärrys teknisestä alasta sekä mahdollisesti teknisen alan koulutus. Arvostamme myös teollisuuden ja /tai suunnitteluliiketoiminnan aikaisempaa tuntemusta.

Liiketoimintamme on kasvanut vajaassa viidessä vuodessa erittäin kannattavaksi yksiköksi, mutta työ ei ole missään nimessä vielä valmis. Haluamme jatkaa kannattavan kasvun tiellä ja laajentaa Baronan insinööripalveluita myös kansainväliseksi. Tarjoamme sinulle siis itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän alan johtavassa yrityksessä, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus päästä johtamaan ja kasvattamaan kehittyvää liiketoimintaa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laita hakemuksesi meille jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Matti Kaunismäki (puh. 0503170418) tai Juho Nojonen (puh. 0445171009) varmimmin torstaina 17.1. kello 9-11, torstaina 24.1. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi 2.2.2019 mennessä.