(Poistunut julkaisusta)

Johtaja, digitalisaatio
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Johtaja, digitalisaatio

Haemme johtajaa vastaamaan VTV:n digitalisaatiokehityksestä ja sen suunnitelmallisesta eteenpäinviemisestä toiminnan ja vaikuttavuustyön prosessien kehittämisessä. Johtajana tehtävänäsi on tunnistaa teknologisen kehityksen tarjoamat mahdollisuudet tarkastustoiminnalle sekä tuottaa ja johtaa strategisten vaikuttavuustavoitteiden toteutumisen kannalta keskeisiä digitaalisia uudistuksia.

Kehität toimintaa ja prosesseja entistä virtaviivaisemmiksi hyödyntämällä kehittyneitä digitaalisia ratkaisuja ja data-analytiikkamenetelmiä sekä kokeiluja, joita ovat esimerkiksi tarkastus- ja valvontatyön automaatio, keskitetyt prosessit ja analytiikkapalvelut. Ohjaat viraston tietovarantojen, -aineistojen ja -virtojen kehittämistä yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi yhteistyössä viraston ICT-palvelujen kanssa vastuullasi olevan tietoarkkitehtuurin mukaisesti.

Johtajana osallistut tarkastusviraston päätöksentekoon ja yhteiseen johtamiseen sekä vastaat viraston linjausten ja päätösten toimeenpanosta johdettavanasi olevassa toiminnassa.

Toimipaikkana on Helsinki.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta näkemystä digitalisaation, teknologiatrendien ja uusien teknisten ratkaisuiden tuomista mahdollisuuksista toiminnan ja prosessien kehittämisessä sekä kykyä viedä valitut uudet digitaaliset ratkaisut käytännön toimintaan ja johtamiseen. Lisäksi odotamme kokemusta digitalisaatiotyön ja kehittämisen johtamisesta sekä strategista näkemystä ja innovatiivisuutta. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja sekä kykyä johtaa muutosta ja uudistamista. Toivomme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja systeemisiä riippuvuuksia. Tiimi- ja projektiorganisaatiossa hankittu johtamiskokemus ja -taidot katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet kiinnostunut tarkastusviraston tehtävästä valtion taloudenhoidon tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden kehittäjänä ja luottamuksen rakentajana, sekä näitä tehtäviä hoitavista ihmisistä, ja haluat vaikuttaa viraston yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden rakentamiseen. 

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuusarviointi.  

Lue lisää tehtävästä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-3-2020)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 25.2.2020 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/