Johtaja, ammatillinen koulutus / TREDU
Tampereen kaupunki, Tredu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme Tampereen seudun ammattiopistoon johtajaa vakituiseen virkaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on johtaa Tampereen seudun ammattiopiston toiminnan kokonaisuutta, vastata toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisen johtamisen prosessista sekä strategian toimeenpanosta ja strategisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Johtajana olet ihmisläheinen ja innostava. Kykenet aktiivisesti kehittämään ja uudistamaan toimintaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 2 §:n mukainen rehtorin kelpoisuus.

Eduksi katsotaan ammatillisen koulutuksen tuntemus, kokemus muutosjohtamisesta sekä tiedolla johtamisesta, laajat yhteistyöverkostot sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva englannin kielen taito.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus
terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442.

Hakuaika päättyy 10.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista
osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527090
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere