(Poistunut julkaisusta)

Johdon-/toimistoassistentti - Jyväskylä
Asianajotoimisto WINLAW

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
WINLAW on yritysjuridiikan oikeudellisen riskienhallinnan asiantuntija, joka tarjoaa oikeudellisia palveluita yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yrityksen tausta on yksityisessä Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:ssä, joka on toiminut alalla 25 vuotta. https://www.winlaw.fi/
Etsimme nyt Asianajotoimisto WINLAWlle (AsianajotoimistoJärvinen & Co Oy) tehokasta ja toimeen tarttuvaa johdon-/toimistoassistenttia Jyväskylään. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Monipuolinen toimenkuva

Tehtävässäsi johdon assistenttina toimit asianajajan oikeana kätenä avustaen häntä päivittäisissä toimissa. Työhön kuuluu tehtäviä hyvin laajasti, kuten matkajärjestelyt, kalenterinhallinta ja tarvittaessa yhteydenpitoa asiakkaisiin. Johdon assistenttina toimit myös toimiston assistenttitiimissä, jossa tehtäviisi kuuluu oikeudellisten dokumenttien oikolukua, raportoinnin ja laskutuksen avustavaa työtä, kokous- ja asiakastilaisuuksista huolehtiminen sekä muuta avustavaa työtä.  

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyy henkilö, jolta löytyy kokemusta vastaavanlaisista monipuolisista assistenttitehtävistä. Ymmärrät assistenttityön luonteen ja olet tottunut toimimaan tehokkaasti ja joustavasti. Tartut tehtäviin siellä, missä kulloinkin apua tarvitaan ja hoidat asioita mielelläsi itsenäisesti ja aktiivisella otteella. Eduksesi katsomme kokemuksesi markkinoinnin tehtävistä, kuten kotisivujen päivittämisestä sekä englannin kielen osaamisesi.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi