(Poistunut julkaisusta)

Johdon sihteeri
Vantaan seurakunnat, Tikkurilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2019

Työn alkaminen 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Johdon sihteerin tehtäviin kuuluu muun muassa seurakuntaneuvoston esityslistojen, pöytäkirjojen ja hallinnollisten asiakirjojen laatimisen tekninen ja sisällöllinen avustaminen, seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän kokoussihteerinä toimiminen, henkilöstöhallintoa, tilastotietojen etsintää ja koontia, vähäisessä määrin viestinnän tehtäviä, seurakunnan ajanvarauspalvelua, kirkkoherran päätösten valmistelua ja päätösten välittämistä eteenpäin. Johdon sihteeri toimii kirkkoherran sihteerinä. Työntekijä sijoittuu tukipalvelut palvelukokonaisuuteen, jossa lähitiiminä toimii kaksi muuta sihteeriä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen.

Eduksi katsomme seurakuntahallinnon ja -toiminnan tuntemuksen, hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja ICT-taidot. Arvostamme itsenäistä työotetta ja hyvää palveluhenkeä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Virkaa haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa, johon pääsee osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat. Seurakunnan postiosoite on: Tikkurilan seurakunta, Vernissakatu 4, 01300 Vantaa. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 23.8. klo 16. Haastattelu pidetään tiistaina 3.9.2019 klo 9-16 Vantaalla Tikkurilassa Vernissakatu 4:ssä. Kutsu haastatteluun esitetään tiistaina 27.8. Mahdollinen soveltuvuustutkinta tapahtuu 5.9. tai 6.9.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Janne Silvast 050 3693526 (puhelimitse parhaiten tavoitettavissa ma 12.8. klo 14-15.30) tai janne.silvast@evl.fi