(Poistunut julkaisusta)

Johdon konsultti
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme Advisory-osaamisalueemme kasvua vahvistamaan sinua


JOHDON KONSULTTI

 

Olet liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jolla on palo uudistaa strategisella otteella asiakkaiden liiketoimintaa ja sen johtamista seuraavalle tasolle. Sinulla on jo kertynyt kokemusta johdon konsultointitehtävistä, ja asiakastoimeksiantosi ovat liittyneet strategiaprosessien fasilitointiin, johtamisjärjestelmän ja –rakenteiden kehittämiseen ja strategisten muutosten läpivientiin. Sinulla on osaamista ketteristä organisaation kehittämisen menetelmistä ja olet hyödyntänyt niitä onnistuneesti asiakastoimeksiannoissa.

Sinulla on hyvät näytöt asiantuntijapalveluiden tuloksellisesta myynnistä ja olet laajalti verkostoitunut. Sinut tunnetaan paitsi erinomaisena asiasi osaajana, myös taitavana fasilitoijana ja vuorovaikuttajana. Ratkaisukeskeisen tyylisi, hyvien organisointitaitojesi ja paineensietokykysi ansiosta pärjäät haasteellisissa ja alati muuttuvissa tilanteissa sekä hektisissä aikatauluissa.

Työnkuvaasi kuuluvat liiketoiminnan kehittämisen konsultointitehtävien lisäksi strategisen johtamisen osaamisalueeseen liittyvien konsultointipalveluidemme kehittäminen sekä tavoitteellinen myynti.

 

Vahvan pohjan tehtävässä menestymiselle luovat

  • Kokemus ja osaaminen johdon konsultoinnista liiketoiminnan kehittämisessä
  • Näytöt tuloksellisesta asiantuntijapalveluiden myynnistä
  • Monipuolinen kokemus eri toimialoista ja yrityksistä
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (DI, KTM tai vastaava)
  • Osaaminen ketteristä organisaation kehittämisen menetelmistä
  • Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus
  • Vuorovaikutteinen ja ratkaisukeskeinen työote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

 

Töihin Azetsille

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiantuntijaroolin, jossa voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi ja sen kehittämiseen. Pääset osaksi kasvavaa ja uudistuvaa yritystämme, jonka strateginen kasvualue on liiketoiminnan ja johtamisen kehittämispalvelut ja Advisory-liiketoiminta. Itsenäisen työsi onnistumisen tukena sinulla on kollegoina johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen vahva konsultointitiimi. Työ tarjoaa jatkuvia kehittymisen mahdollisuuksia monipuolisten asiakastoimeksiantojen parissa. Meillä suuren kansainvälisen ja menestyvän konsernin edut yhdistyvät ketterään yrityskulttuuriin, jossa juuri sinun osaamisesi on strategiamme ydintä ja ideoitasi arvostetaan. Käyttöösi saat Azetsin toimivat työtilat ja modernit työvälineet. Tulet työskentelemään Elielinaukiolla Helsingin päärautatieaseman kupeessa ja asiakkaan toimitiloissa. Keskeisen sijaintimme ansiosta meiltä on helppoa liikkua sinne, missä asiakkaamme toimivat.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja asiantuntemuksestasi. Hae tehtävää viimeistään 2.3.2020. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Advisor Virpi Hämäläinen, jonka tavoitat varmimmin puhelimitse 050 367 1549 keskiviikkona 12.2. ja 26.2. klo 12-16 välisenä aikana ja muina aikoina sähköpostitse virpi.hamalainen@azets.com.

Haluatko tietää lisää työskentelystä johdon konsultointiliiketoiminnassamme? Tutustu myös blogeihimme ja seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter

 

 

 

 

Azets on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, palkanlaskennan, HR-palveluiden sekä liiketoiminnan kehittämisen ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa sekä vauhditamme asiakkaidemme kasvua. Olemme erikoistuneet konsultoivaan asiantuntijatyöhön, tarjoamme strategialähtöistä johtamisen kehittämistä sekä vastaamme asiakkaidemme liiketoiminnan ja johtamisen haasteisiin näkemyksellisellä ja ketterällä lähestymistavalla. Azets-konsernissa on Pohjoismaissa 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.azets.fi.