(Poistunut julkaisusta)

Johdon konsultti
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Azets on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, palkanlaskennan, HR-palveluiden sekä liiketoiminnan kehittämisen ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa sekä vauhditamme asiakkaidemme kasvua. Olemme erikoistuneet konsultoivaan asiantuntijatyöhön, tarjoamme strategialähtöistä johtamisen kehittämistä sekä vastaamme asiakkaidemme liiketoiminnan ja johtamisen haasteisiin näkemyksellisellä ja ketterällä lähestymistavalla. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.azets.fi.


Ovatko strateginen liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäminen, vaikuttava johtaminen ja toimintaa tukeva yrityskulttuuri lähellä sydäntäsi? Etsimme kasvuamme vahvistamaan johdon konsultointitiimimme asiantuntijoiden joukkoon sinua


JOHDON KONSULTTI


Olet johtamisen kehittämisen ammattilainen, jolla on palo viedä konsultoivalla ja strategisella otteella asiakkaiden liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Aiempien työtehtäviesi ja esimieskokemuksesi myötä sinulla on näyttöjä palvelumyynnissä onnistumisesta sekä osaamista ja näkemystä liiketoiminnan muotoilusta asiakkaidemme kumppanina. Olet hyvin verkostoitunut ja sinut tunnetaan asiasi osaajana ja taitavana vuorovaikuttajana. Ratkaisukeskeisen tyylisi, hyvien organisointitaitojesi ja paineensietokykysi ansiosta pärjäät haasteellisissa ja muuttuvissa tilanteissa sekä hektisissä aikatauluissa.


Työnkuvaasi kuuluvat johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen konsultointi- ja valmennustehtävät sekä palveluidemme tavoitteellinen myynti ja asiakasprojektien johtaminen. Lisäksi osallistut palveluidemme markkinointiin ja kehittämiseen.


Vahvan pohjan tehtävässä menestymiselle luovat


  • Kokemus ja osaaminen liiketoiminnan, organisaatioiden ja johtamisen kehittämisestä
  • Kokemus esimiestyöstä ja/tai liiketoiminnan tulosvastuusta
  • Näytöt tuloksellisesta myyntityöstä
  • Monipuolinen kokemus eri toimialoista ja yrityksistä
  • Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus
  • Vuorovaikutteinen ja ratkaisukeskeinen työote
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen (ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi)

Töihin Azetsille


Johtamisen selkeys ja laadukkuus sekä vahva omaleimainen yrityskulttuuri ovat keskeisiä tekijöitä yrityksen menestyksessä. Tarjoamme sinulle palkitsevan ja monipuolisen asiantuntijaroolin, jossa voit aidosti toimia asiakkaidemme menestymisen parhaaksi. Pääset osaksi kasvavaa ja askeleen edellä olevaa organisaatiotamme, jossa osaavien asiantuntijoidemme voimin tuemme ja helpotamme yritysten kasvua. Työssäsi onnistumisen tukena Azetsilla sinulla on huippuosaava tiimi ja modernit johtamispalvelut. Edistämme työntekijöidemme ammatillista osaamista monipuolisilla kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksilla sekä pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. laajennetun työterveyshuollon ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Käyttöösi saat Azetsin viihtyisät työtilat ja modernit työvälineet. Toimistomme sijaitsee Elielinaukiolla Helsingin päärautatieaseman kupeessa ja keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on helppo liikkua.


Kiinnostuitko?


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja asiantuntemuksestasi. Hae tehtävää viimeistään 22.8.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian.


Lisätietoja tehtävästä antaa Virpi Hämäläinen, Team lead, Consulting. Tavoitat Virpin parhaiten puhelimitse numerosta 050 367 1549 tai sähköpostitse virpi.hamalainen@azets.com .