(Poistunut julkaisusta)

Johdon ja taloushallinnon assistentti
Oy Botta Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

TERVETULOA HELVETIN HYVÄÄN TYÖPAIKKAAN MANALAN YLÄPUOLELLE!

Oy Botta Ab on ravintolayhtiö, johon kuuluu kolme ravintolaa – Manala, St. Urho´s Pub ja tilausravintola Ostrobotnian Juhlakerros.

Etsimme pirun hyvään porukkaamme kokoaikaista johdon ja taloushallinnon assistenttia. Työpaikkasi on sananmukaisesti Manalan yläpuolella eli Ostrobotnia-talon viidennessä kerroksessa (Töölönkatu 3). Tarvitsemme taloushallintomme avuksi assistenttia, joka hoitaa avustavia kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtäviä sekä huolehtii ravintolayhtiön päivittäisestä sisäisestä kontrollista. Myöhemmässä vaiheessa toimenkuvaan voidaan lisätä myös markkinoinnin tehtävien hoitaminen yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Yhtiön siirtyessä digitaaliseen taloushallintoon kokemus kyseisistä järjestelmistä luetaan eduksi. Nykyinen kirjanpitäjä hoitaa vuoden 2018 tilinpäätöksen loppuun asti ja on perehdyttämässä ja neuvomassa työhösi liittyvissä asioissa huhtikuun 2019 loppuun asti.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemus luetaan eduksi. Lisäksi toivomme, että hakija voi aloittaa kokoaikaisena työntekijänä viimeistään 1.12.2018. Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.

Hakijan toivotaan olevan asenteeltaan positiivinen, helposti lähestyttävä, oma-aloitteinen ja aktiivinen vuorovaikuttaja. Lisäksi toivotaan, että hakija on numerotarkka, pysyy aikatauluissa ja raportointi on tuttua. Kokemus digitaalisesta taloushallinnosta ja sähköisen laskutuksen käytöstä luetaan eduksi, lisäksi edellytetään Excel-taitoja ja englanninkielen taitoa. Muiden kielten osaaminen ja kokemus markkinoinnista luetaan eduksi.

Lupaamme hakijalle vaihtelevan työnkuvan mielenkiintoisessa ja välillä hektisessäkin ravintolamaailmassa. Oy Botta Ab on vakavarainen työnantaja, yhtiö on perustettu vuonna 1970 ja on yksi Helsingin vanhimmista ravintolayhtiöistä. Työajat ovat sovittavissa, viikonloput ovat vapaat ja muut vapaatoiveet huomioidaan. Työntekijöille on tarjolla laaja työterveyshuolto, virkistyspäiviä ja muita pienempiä kannustimia. Johdon ja taloushallinnon assistentin työ on etupäässä itsenäistä työtä omassa toimistossa, mutta halutessasi voit olla hyvinkin aktiivinen osa työyhteisöä.

Oy Botta Ab:n omistavat Helsingin Yliopiston pohjalaiset osakunnat ja se on yksityinen yritys.

Jos tunnet vetoa tehtävään, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@botta.fi, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tanja Löppönen, tanja@botta.fi / 040-577 3121