(Poistunut julkaisusta)

JOHDON JA MARKKINOINNIN ASSISTENTTI
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Etsimme Turkuun syyskuussa alkavaan työsuhteeseen:

JOHDON JA MARKKINOINNIN ASSISTENTTIA

Assistentin tehtäviä ovat muun muassa johdon kokoussihteerinä toimiminen (dokumentointi), tila- ja tapahtumavaraukset, kokous- ja tapahtumajärjestelyt, monipuoliset markkinoinnin tukitehtävät, henkilökunnan matkavaraukset sekä tiedon kerääminen sekä kokoaminen. Työnkuvaan kuuluu myös toimistorutiinien ja juoksevien asioiden hoitaminen sekä muut avustavat työt.  

Toivomme hakijalta aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Olet reipas, positiivinen ja avoin persoona, joka ei kaihda nopeitakaan käänteitä. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon ja olet organisointikykyinen. Et pelkää tarttua puhelimeen ja olet valmis oppimaan uutta. Sinulla on ajantasaiset taidot tekstinkäsittelyssä ja tietotekniikassa. Taidot nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämisessä sekä markkinointimateriaalin tuottamisessa lasketaan eduksi.  

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Tehtävässä tärkeintä on hyvä asenne ja ennakkoluulottomuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme tehtävässä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut, kuten joustavan työajan, liikunta- ja kulttuuriedun, uudet viihtyisät toimitilat ja hyvän työilmapiirin. Varmistamme alkutaipaleesi ja onnistumisesi BCB:llä antamalla sinulle kattavan perehdytyksen.

Yrityksen arvot ohjaavat tekemistämme joka päivä: merkityksellisyys ja selkeys, viisauden etsiminen ja jakaminen, tekemisen intohimo, vapaus loistaa ja se, että meillä on hauskaa yhdessä. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme sekä Facebookissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Marketing Officer Leena Viljanen, p. 040 774 7609, (lomalla 11.8.2019 asti, yhteydenotot 12.8.2019 lähtien).

Jätä hakemuksesi 19.8.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com.

Liitä hakemukseen palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.