Johdon ja lakipalveluiden assistentti Haglex Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Kiinnostaako sinua monipuoliset ja vastuulliset assistenttitehtävät lakipalveluita tarjoavassa yrityksessä?
Etsimme johdon ja lakipalveluiden assistenttia lakimiesten työn tueksi.

Meistä
Haglex on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Teemme sitä mitä osaamme! Vahvuuksiamme ovat kyky tarkastella asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisuutena ja taito kommunikoida erityisosaamisemme asiakkaille ymmärrettävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle
Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle lakitoimiston toimintaan. Tarjoamamme rooli on uusi, ja työkenttää voidaan hienosäätää valitun henkilön osaamisensa ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Pääset tutustumaan liikejuridiikkaan, yritysten sopimus- ja verotuskäytäntöihin sekä tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa yhdessä lakimiesten kanssa. Reilussa työyhteisössä työtä tehdään aina määrätietoisesti asiakkaiden hyväksi hymyssä suin ja iloisella asenteella hyvien työkavereiden kesken. Työntekijällä on mahdollisuus saada monipuolinen ja kehittyvä rooli kasvavassa liiketoiminnassa. Yrityksessämme henkilöstö on tärkein voimavara, josta huolehditaan; kilpailukykyinen palkkaus, modernit työvälineet, joustava työaika sekä hyvät työterveyspalvelut ovat käytettävissäsi.

Työpäiväsi sisältö
Pääsääntöisesti työskentelet lakimiesten ja johdon oikeana ja vasempana kätenä avustaen asiakastoimeksiannoissa sekä toimiston vastuutehtävissä. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi lakimiesten avustamisesta, asiakaspalavereista, erilaisten pöytäkirjojen tai toimeksiantosopimusten laadinnasta sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin ja viranomaisiin. Olet näkyvästi mukana asiakkaiden parissa tehdyssä työssä, ja osaltasi vastaat projektien sujuvasta hoidosta. Uusien työntekijöiden palkkauksessa toteutat perehdytyksen tietyt osiot, ja otat vastuullesi toimiston rutiineja kuten järjestelmäkirjauksia.

Mitä odotamme sinulta?
Olet työskennellyt jo muutaman vuoden vastuullisissa tehtävissä sekä sinulla on soveltuva koulutus tehtävään (esim. tradenomi, FM tai KTM). Koulutustaustaa enemmän työssä merkitsee aiempi työkokemus, kiinnostus tätä tehtävää kohtaan, sekä valmius oppia uutta ja mukautua vaihtuviin tilanteisiin. Olet työssäsi ratkaisukeskeinen henkilö, joka taitaa myös asiakaspalvelutilanteet niin kasvotusten kuin puhelimitse sekä kannat luontaisesti vastuuta asioiden hoidosta. Koordinoit sujuvasti ja itsenäisesti omaa työtäsi rytmittäen kalenterisi lakimiesten työtilanteiden mukaan. Toivomme sinulta erinomaisia taitoja MS Office-järjestelmän käytöstä. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja kieliopillisesti laadukasta tekstin tuottamistaitoa.

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut WorkPowerin HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi. tai p. 045 139 7492 arkisin klo 12-14 ajalla.
Avainsanat: assistentti, lakipalvelut, liikejuridiikka, kokopäivätyö, rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot