(Poistunut julkaisusta)

Johdon ja esimiesten valmentaja
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme kasvuamme vahvistamaan johtamisen kehittämisen asiantuntijoiden joukkoon sinua

 

JOHDON JA ESIMIESTEN VALMENTAJA

 

Olet johtamisen kehittämisen ammattilainen, jolla on palo uudistaa suomalaista työelämää paremmalla esimiestyöllä, johtamiskulttuurilla ja -käytännöillä. Sinut tunnetaan taitavana ryhmäprosessien fasilitoijana, valmentajana ja vuorovaikuttajana. Sinulla on vankka kokemus vaikuttavista johdon ja esimiesten valmennusohjelmista, ja niissä onnistumisesta monipuolisia menetelmiä hyödyntäen. Sinulla on hyvät näytöt asiantuntijapalveluiden tuloksellisesta myynnistä ja olet laajalti verkostoitunut. Ratkaisukeskeisen tyylisi, hyvien organisointitaitojesi ja paineensietokykysi ansiosta pärjäät haasteellisissa ja alati muuttuvissa tilanteissa sekä hektisissä aikatauluissa.

Työnkuvaasi kuuluvat johtamisen kehittämisen valmennus- ja konsultointitehtävät sekä asiantuntijapalveluidemme tavoitteellinen myynti. Lisäksi osallistut palveluidemme markkinointiin ja kehittämiseen.

 

Vahvan pohjan tehtävässä menestymiselle luovat

  • Kokemus ja osaaminen johdon ja esimiesten valmennustyöstä
  • Näytöt tuloksellisesta myyntityöstä
  • Omakohtainen kokemus esimiestyöstä
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (KTM, VTM, KM tai vastaava)
  • Johdon coach –serfikaatti tai johdon työnohjaaja –tutkinto
  • Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus
  • Vuorovaikutteinen ja ratkaisukeskeinen työote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

 

Töihin Azetsille

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiantuntijaroolin, jossa voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi ja sen kehittämiseen. Pääset osaksi kasvavaa ja uudistuvaa yritystämme, jonka strateginen kasvualue on liiketoiminnan ja johtamisen kehittämispalvelut ja Advisory-liiketoiminta. Itsenäisen työsi onnistumisen tukena sinulla on kollegoina johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen vahva konsultointitiimi. Työ tarjoaa jatkuvia kehittymisen mahdollisuuksia monipuolisten asiakastoimeksiantojen parissa. Meillä suuren kansainvälisen ja menestyvän konsernin edut yhdistyvät ketterään yrityskulttuuriin, jossa juuri sinun osaamisesi on strategiamme ydintä ja ideoitasi arvostetaan. Käyttöösi saat Azetsin toimivat työtilat ja modernit työvälineet. Tulet työskentelemään Elielinaukiolla Helsingin päärautatieaseman kupeessa ja asiakkaan toimitiloissa. Keskeisen sijaintimme ansiosta meiltä on helppoa liikkua sinne, missä asiakkaamme toimivat.


Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja asiantuntemuksestasi. Hae tehtävää viimeistään 2.3.2020. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Advisor Virpi Hämäläinen, jonka tavoitat varmimmin puhelimitse 050 367 1549 keskiviikkona 12.2. ja 26.2. klo 12-16 välisenä aikana ja muina aikoina sähköpostitse virpi.hamalainen@azets.com.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä johdon konsultointiliiketoiminnassamme? Tutustu myös blogeihimme ja seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter

 

 

 


Azets on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, palkanlaskennan, HR-palveluiden sekä liiketoiminnan kehittämisen ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa sekä vauhditamme asiakkaidemme kasvua. Olemme erikoistuneet konsultoivaan asiantuntijatyöhön, tarjoamme strategialähtöistä johtamisen kehittämistä sekä vastaamme asiakkaidemme liiketoiminnan ja johtamisen haasteisiin näkemyksellisellä ja ketterällä lähestymistavalla. Azets-konsernissa on Pohjoismaissa 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.azets.fi.