(Poistunut julkaisusta)

Johdon & Hankinnan Assistentti, KESÄTYÖ
Aurora Kilpilahti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Aurora Kilpilahden toimistolle johdon & hankinnan assistenttia kesätöihin ajalle kesä-heinäkuu.

Johdon & hankinnan assistentin tehtävissä pääset työskentelemään monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä kehittyvän ja kasvavan organisaation osana. Teet operatiivista hankintaa, tarkistat ostoreskontraa sekä avustat tarvittaessa mm. dokumentti, matka- ja kokousjärjestelyissä.

Olet etsimämme henkilö, jos osaat pitää monta palloa hallussa samaan aikaan ja sinulla on itsenäinen työskentelyote. Toimintatyyliltäsi olet vastuuntuntoinen, reipas ja huolellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, normaalien toimisto-ohjelmien osaamista ja kirjallisen aineiston tuottamiskyky. Eduiksi katsotaan Procountorin ja WordPress-ohjelman osaaminen. Arvostamme kaupallista peruskoulutusta/meneillään olevia opiskeluja tai työkokemusta hankinnan alalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän energia-alan näköalapaikalla, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä mukavan ja rennon työyhteisön hyvien kulkuyhteyksien päässä Porvoon Kilpilahdessa. Työ, on päivätyötä klo 8-16 ajalle 1.6.-31.7.2020. Aurora toimii energia-alan työehtosopimuksen piirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Site Manager Jyrki Havukainen puh 040 6671568 klo 14:00-16:00. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si sähköpostiosoitteessa Jyrki.havukainen@aurorainfra.com 29.2. 2020 mennessä.