(Poistunut julkaisusta)

Johdon erityisavustaja
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haluamme olla Suomen paras korkeakoulutyönantaja. Meillä ihminen, tiede ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä ja luomme kansainvälistä yhteistyökulttuuria. 

Haemme nyt johdon erityisavustajaa Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekuntaan. Tehtävät sijoittuvat organisatorisesti Johdon tuki ja hallinnon kehittäminen -palveluyksikköön, jonka henkilöstö tukee monialaisesti yliopiston johtamista. Palveluyksikössä toimii n. 70 hallinnon ammattilaista, jotka kehittävät yliopiston hyvää hallintoa ja toiminnanohjausta.

Tehtävänkuvaus 

Johdon erityisavustajana toimit tiedekunnan johdon tukena. Työskentelet dekaanin tukena tiedekunnan hallinnon johtamisessa sekä toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä yliopiston strategioiden ja linjausten mukaisesti. Erityisavustajana tuet dekaania tiedekunnan vuosisuunnitteluprosessissa ja vastaat sen valmistelusta, toteuttamisesta, seurannasta ja raportoinnista. 

Työskentelet itsenäisesti monipuolisissa suunnittelu-, raportointi- ja johdon viestintää tukevissa tehtävissä. Tehtävien toimintakenttänä on tiedekunnan koko toiminnan lisäksi laaja yliopiston tukipalveluiden, yhteistyökumppanien ja sidosryhmätoimijoiden joukko, muun muassa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja muut Tays:n erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit. Työtehtäviisi kuuluu organisoida ja valmistella tiedekunnan toimintaa, tiedekunnan johdon neuvotteluja ja tapaamisia sekä toimia esittelijänä tiedekuntaneuvoston kokouksissa. Lisäksi tuet tiedonhankinnan, asiakirjojen hallinnan sekä kokoamisen ja organisoinnin avulla tiedekunnan työtä tiedolla johtamisen periaattein. 

Osallistut erilaisten yliopiston ja tiedekunnan kehittämisprojektien toteutukseen ja toimit työryhmien valmistelu- ja sihteeritehtävissä. Johdon erityisavustajana työtehtäviisi sisältyy vaativaa kirjallista viestintää ja visualisointeja edellyttävien dokumenttien ja esitysten tuottamista, esiintymistaitoa edellyttävien työtehtävien hoitamista erilaisissa tilaisuuksissa sekä toimimista hallinnollisena yhteyshenkilönä sidosryhmien kanssa.

Edellytykset

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä laaja-alaista yliopistokokemusta ja korkeakoulusektorin tuntemusta sekä perehtyneisyyttä yliopiston toimintaan. Odotamme sinulta erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi. Odotamme sinulta myös näyttöjä vastaavien työtehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. 

Lisäksi edellytämme hyvää organisointikykyä, priorisointitaitoa, tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta ja vahvoja sosiaalisia taitoja sekä motivaatiota toimia osana tiedekunnan johtotiimiä. Käytät työssäsi päivittäin yleisimpiä toimisto-ohjelmia (Word, Excel ym.), joten kokemus niiden monipuolisesti hyödyntämisestä on tarpeellinen. Yliopiston toimintakenttä on vahvasti kansainvälinen, joten kansainvälinen kokemus luetaan eduksesi. 

Tarjoamme 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän modernissa työympäristössä. Meillä pääset osaksi hallinnon asiantuntijajoukkoa, joka toimii monissa hyvän hallinnon tehtävissä. Voit kehittää itseäsi työn ohella erilaisissa asiantuntijatehtävissä ja tuemme kehitystäsi. Avoimuus ja yhdessä tekeminen ovat meille tiimissämme itsestäänselvyys. Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä! Lisätietoja työnantajasivuillamme. 

Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan ja työpaikkakunta on Tampere. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 10-11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2021 klo 23.59. Käsittelemme hakemuksia mahdollisesti jo hakuajan puitteissa. Haastattelemme potentiaalisimpia hakijoita tiistaina 9.2.2021. Haastattelujen jälkeen kutsumme kärkihakijat soveltuvuusarviointeihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Emilia Katajajuuri p. 040 551 5552, emilia.katajajuuri@tuni.fi, tavoitettavissa pe 22.1. klo 13-16 ja ti 26.1. klo 11-12.