(Poistunut julkaisusta)

Johdon erityisavustaja (2 paikkaa)
Luonnonvarakeskus (Luke)

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Lukelaisena pääset tekemään töitä yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja toimia osana asiantuntevaa tiimiä.​

Johdon erityisavustajana toimit tutkimusyksikön johdon tukena. Työskentelet itsenäisesti monipuolisissa suunnittelu-, raportointi- ja johdon viestintää tukevissa tehtävissä. Tehtävien toimintakenttänä on Luken alueellinen toimipaikkaverkosto ja sen kautta laaja yhteistyökumppanien ja sidosryhmätoimijoiden joukko. Työtehtäviin kuuluu organisoida ja valmistella yksikön johdon ohjelmaa, neuvotteluja, tapaamisia sekä matkoja. Lisäksi tuet tiedonhankinnan, asiakirjojen hallinnan sekä kokoamisen ja organisoinnin avulla yksikön työtä. Osallistut erilaisten kehittämisprojektien toteutukseen ja toimit työryhmien sihteeritehtävissä. Johdon erityisavustajana työtehtäviisi sisältyy vaativaa kirjallista viestintää ja visualisointeja edellyttävien dokumenttien ja esitysten tuottamista sekä esiintymistaitoa edellyttävien työtehtävien hoitamista erilaisissa sisäisissä -, sidosryhmä- ja asiakastilaisuuksissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa (esim. tradenomi). Hakijalta odotamme erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen sekä hyvää ruotsin kielen taitoa; muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijalta näyttöjä aiempien vastaavien työtehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää organisointikykyä, tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta ja vahvoja sosiaalisia taitoja sekä motivaatiota toimia osana tulosorientoitunutta tiimiä. Työssä käytät päivittäin yleisimpiä toimisto-ohjelmia (Word, Excel ym.), joten kokemus niiden monipuolisesti hyödyntämisestä on tarpeellinen. Luken toimintakenttä on vahvasti kansainvälinen, joten kansainvälinen kokemus luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Timo Tuohimaa
Konsulttijohtaja, Personnel
+358 40 040 3032
timo.tuohimaa@personnel.fi

Leena Paavilainen
Johtaja, Tuotantojärjestelmät
+358 29 532 2020

Sari Forsman-Hugg
Johtaja, Biotalous ja ympäristö
+358 29 532 6084

Hae tehtävää sähköisesti www.valtiolle.fi (ID: 30-262-2018) 31.5.2016 klo 16:00 mennessä.