(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti/viestintäasiantuntija
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme motivoitunutta ja systemaattista

JOHDON ASSISTENTTIA / VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Metsä Fibren biotuotetehtaalle Äänekoskelle.

Millainen työ sinua odottaa?

Johdon assistenttina toimit johdon tukena kaikissa käytännön assistenttitehtävissä biotuotetehtaan toimintaympäristössä. Viestintäasiantuntijana työskentelet osana konserniviestinnän ammattitaitoista tiimiä sekä tuotat journalistisesti laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä monikanavaisesti erityisesti sisäisiin medioihimme. Lisäksi osallistut vierasjärjestelyihin biotuotetehtaalla ja vierailijakeskus Pro Nemuksessa soveltuvin osin.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemusta assistentti- tai viestintätehtävistä. Olet joustava, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Osaat kirjoittaa ja puhua sujuvasti suomea ja englantia ja sinulla on hyvä journalistinen ote.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön meille jokaiselle. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä!

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisten metsien puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Meillä on tärkeä rooli biotalouden edelläkävijänä, mikä näkyy myös viestinnän tehtävissä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaanjohtaja Ilkka Poikolaiselle (p. 050 598 7370)

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä myös mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 16.6.2019 saakka. Menestystä hakuun!