(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti/viestintäasiantuntija
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme motivoitunutta ja systemaattista

JOHDON ASSISTENTTIA / VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle.

Millainen työ sinua odottaa?

Johdon assistenttina toimit johdon tukena kaikissa käytännön assistenttitehtävissä sellutehtaan toimintaympäristössä. Viestintäasiantuntijana työskentelet osana konserniviestinnän ammattitaitoista tiimiä sekä tuotat journalistisesti laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä monikanavaisesti erityisesti sisäisiin medioihimme. Lisäksi osallistut vierasjärjestelyihin sellutehtaalla.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemusta assistentti- tai viestintätehtävistä. Olet joustava, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Osaat kirjoittaa ja puhua sujuvasti suomea sekä englantia. Sinulta löytyy myös hyvä journalistinen ote.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaanjohtaja Ari-Pekka Vanamolle (p. 040 512 0653).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä myös mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 16.6.2019 saakka. Menestystä hakuun!