Johdon assistentti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtajalle keskitettyihin toimistopalveluihin johdon assistenttia vakituiseen tehtävään.

Stadin soten keskitetyt toimistopalvelut tuottavat toimialan hallinnolliset toimistopalvelut (yleisassistenttipalvelut sekä henkilöstö-, talous- ja tietohallintoon liittyvät assistenttipalvelut).

Työskentelet johdon assistenttien tiimissä ja tehtäviisi kuuluu sosiaali- ja terveystoimialajohtajan
- kalenterin hallinta ja sähköpostin käsittely
- asiakaspalvelu ja yhteydenpito sidosryhmiin (kuntalaiset, toimittajat, viranomaiset, puhelujen ohjaus ja yleinen neuvonta, sisäiset asiakkaat)
- seminaari-, kokous- ja virkamatkajärjestelyt (mm. pääkaupunkiseudun, valtionhallinnon, eri toimialojen, kolmannen sektorin, sidosryhmien, hankkeiden ym. yhteiskokousten koordinointi toimialan ylimmän johdon osalta)
- allekirjoittavien ym. päätösasiakirjojen valmistelu, jakelu, arkistointi, aikataulutus ja määräajoista huolehtiminen
- erilaiset selvittely- ja tiedonhankintatehtävät
- sekä muut johtajan kanssa erikseen sovittavat tehtävät.

Johdon assistenttina huolehdit myös mm. toimialajohtajan kuluveloituksista, laskujen tarkastuksista, postin ohjauksesta ja tuet johtajaa eri sähköisten järjestelmien käytössä (mm. kaupungin asianhallintajärjestelmä AHJO sekä muut kaupungin olemassa olevat ja uudet järjestelmät).

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. merkonomi) tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta johdon assistenttitehtävistä, hyvää tehtävien organisointi- ja priorisointikykyä, joustavuutta ja luotettavuutta, erilaisten sähköisten järjestelmien osaamista ja nopeaa omaksumiskykyä, hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Luemme eduksi kokemuksen kunta-alalta, asianhallintajärjestelmän käyttökokemuksen, Helsingin kaupungin organisaation-, toimintatapojen- ja ICT-järjestelmien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän Sote-toimialalla, ison ja vakaan organisaation taustatuen, laaja-alaiset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä työn ohella, mukavan työyhteisön sekä erittäin hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, joita ovat mm. lounasetu, pankkipalvelut, ohjattua liikuntaa, virkistyspaikkoja, työsuhdematkalippuetu sekä alennuksia ravintoloissa, teattereissa, uimahalleissa ja useissa eri liikkeissä.

Huomiothan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävä on ollut aiemmin haussa (työavain SOTE-04-159-21) Huomioimme myös aikaisemmin saapuneet hakemukset.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kehittämissuunnittelija Marja Teljamo p. 09 310 32236 marja.teljamo@hel.fi Soittoajat: ke 12.1., pe 14.1., ti 18.1 ja to 20.1. klo 11-12 Toimistopalvelupäällikkö Sari Oikarinen p. 09 310 34438 sari.oikarinen@hel.fi Soittoaika: pe 21.1. klo 13-14

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549537
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki