Johdon Assistentti
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021


TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja kehittääksemme toimintaamme vielä ketterämmäksi, etsimme nyt joukkoomme Johdon assistenttia vakituiseen rooliin.

Mahdollistat toiminnallasi mm. Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys - sekä Strategia ja yritysjärjestelyt -liiketoimintojemme tehokkaan työskentelyn. Työsi on hyvin itsenäistä, mutta toimit myös joustavasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu johtajan/johtajien avustamista, viestinnällisiä tehtäviä sekä erilaisia hallinnollisia tehtäviä. Tämä sisältää esimerkiksi kokous- ja esitysmateriaalien luomista sekä valmistelua, kokousjärjestelyitä, viestintää sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille sekä erilaisia sopimuksiin ja matkanhallintaan liittyviä tehtäviä. Tärkeä osa rooliasi on käytäntöjen ja johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen.

Olet aikaansaava, paineensieto- ja priorisointikykyinen organisaattori sekä ketterä ja aloitteellinen tekijä, jolla on loistava asenne ja erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä, olet taitava MS Office -ohjelmien käyttäjä ja tuotat sujuvasti kirjallista materiaalia suomeksi sekä englanniksi. Oletamme sinulla olevan soveltuva koulutus sekä vahvaa näyttöä vastaavista tehtävistä - haussa on itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen tekijä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset osaksi energia-alan murrosta sekä maailmanluokan osaajaorganisaatiotamme. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Katja Kaasiselta (0407417033 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse torstaina 25.2. klo 9-11 sekä maanantaina 1.3. klo 13-15.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 9.3.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot