(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Kumera Teknologiakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haemme
TEKNOLOGIAKESKUKSEEN JOHDON ASSISTENTTIA

Tehtävien hoidossa tarvitset erinomaista saksan kielen taitoa ja vahvaa englantia.  Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi saksan kielen FM, KTM tai omaat vastaavat tiedot.

Vastuullasi on johdon henkilöassistentin tehtävien lisäksi kokous- ja matkajärjestelyt, olet avainhenkilö eri sidosryhmätapaamisten organisoinnissa ja avustat sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Vastuullasi on myös johdon dokumentaation hallinnointi.

Johdon assistentti on luonnollisesti energinen ja oma-aloitteinen organisoija. Tartut tehokkaasti uusiin haasteisiin ja ymmärrät vaativienkin tehtävien toteuttamiseen liittyvät nopeatempoiset kokonaisuudet. Langat ja asiat pysyvät käsissäsi ja kalenterit hallinnassasi. Sähköiset työvälineet ovat osa jokapäiväistä elämääsi.

Meillä Kumera Teknologiakeskuksessa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet näkyvä ja arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Mika Roslund, p. 040 631 1600, mika.roslund@kumera.com.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan hakijan löydyttyä.