(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) edistää huipputason life science –tutkimusta Helsingin yliopistossa yli kampus- ja yksikkörajojen. HiLIFE:n tukemat tutkijat, poikkitieteellinen koulutus ja tutkimuksen infrastruktuurit sekä uudet huippurekrytoinnit ja kumppanuudet luovat pohjan houkuttelevalle kansainväliselle tutkimusympäristölle, jossa ratkotaan terveyteen, ravintoon ja ympäristöön liittyviä suuria haasteita.

Kiinnostaako työt kansainvälisessä ympäristössä? Haluatko olla osaltasi tukemassa huippututkimusta? Oletko hyvällä palveluasenteella ja pelisilmällä varustettu asiantuntija? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö!


Haemme nyt JOHDON ASSISTENTTIA / KOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen täydentämään HiLIFE:n palvelutiimiä ja toimimaan johtaja Olli Silvennoisen tukena.

Johdon assistenttina / koordinaattorina toimit HiLIFE:n johtajan tärkeänä tukena varmistaen arjen sujuvuuden kiireen keskellä. Johtajan kalenteriin on tarjolla runsaasti erilaisia tapaamisia ja sinun vastuullasi on huolehtia kalenterin priorisoinnista ja realistisista ja sujuvista aikatauluista. Tehtävä on paikoitellen varsin haastava ja vaatii sinulta hyvää ongelmien ratkaisukykyä sekä neuvottelutaitoa. Arkipäiväisen kalenterihallinnan lisäksi hoidat johtajan viestintä- ja tiedotusasioita työyhteisölle ja muille sidosryhmille mm. HiLIFE:n intran ja some-kanavien kautta.

Työtehtäviisi sisältyy myös tapahtuma- ja matkajärjestelyitä, kokoussihteerin tehtäviä, raportointia sekä erilaisten materiaalien valmistelua. Varauduthan keittämään tarvittaessa myös ne paljon puhutut kahvit.

Työskentelet pääasiallisesti Meilahden kampuksella ja työkielesi ovat englanti ja suomi. Olet jatkuvasti yhteydessä yliopiston sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Johtajan assistenttina olet tärkeä lenkki koko HiLIFE-yhteisömme päivittäisessä elämässä. Työnkuvaasi on mahdollista muokata ja syventää myös omien kiinnostustesi ja osaamisesi perusteella.

Sinusta

Edistät työtäsi ammattimaisella palveluasenteella ja uskallat tuoda asiantuntevan näkemyksesi julki rohkeasti, mutta rakentavasti. Inspiroidut kansainvälisessä tutkija- ja asiantuntijayhteisössä työskentelystä, jossa työn arvopohja on meille monelle erityisen merkityksellinen. Olet taitava organisoija, omaksut uusia asioita nopeasti ja työskentelet proaktiivisesti. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja viestintätaitojasi ml. sosiaalisen median viestintätaidot. Hallitset hyvin digitaaliset välineet ja tiedonhakutaitosi ovat erinomaiset. Johdon assistenttina / koordinaattorina käytät paljon tietoteknisiä järjestelmiä, joten tietotekninen osaaminen ja innostus omaksua erilaisia tietojärjestelmiä ovat olennaisia tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon. Työskentelykokemus vastaavissa tehtävissä sekä yliopistomaailmassa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Toivomme, että olet kuitenkin kerryttänyt jo jonkin verran tehtävää tukevaa työkokemusta.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, joiden parissa voit kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Tueksi työhösi saat ammattitaitoisen, innostuneen ja energisen asiantuntijaorganisaatiomme ja muut yliopiston resurssit. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla. Tehtävän palkkaus asettuu työsuhteen alussa noin 3100 - 3300 euroon kuukaudessa.

Tehtäväsi HiLIFE:n johtajan assistenttina / koordinaattorina tarjoaa sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan huippututkimuksestaan tunnetun HiLIFE:n arkeen. Omalla työlläsi mahdollistat johtajan menestyksekkään työn ja olet tärkeä osa yhteisön toimintaa. Tehtävässäsi tulet osaksi moniammatillista HiLIFE:n lähipalvelutiimiä sekä Helsingin yliopiston yleishallinnon toimialaa, joka toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään torstaina 14.1.2021. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Tehtävä on vakituinen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Jonna Katajisto (jonna.katajisto(at)helsinki.fi, 02941 57562 ajalla 7.-14.1.2021).
 

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ JA TIETEEN VOIMALLA!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni


Helsingin yliopisto on tieteen, oppimisen ja rohkean ajattelun yhteisö, jossa uraauurtava perustutkimus, ennakkoluuloton uteliaisuus ja yhteistyö luovat edellytyksiä maailman suurten haasteiden ratkaisemiseen. Tuotamme tutkimuksen ja opetuksen voimalla ymmärtämystä yhteiskunnan käyttöön vastuullisesti ja eettisesti – koko maailman parhaaksi. Hyvinvoiva, tasa-arvoinen ja osallistuva yliopistoyhteisö on menestyksemme edellytys.

Tutustu tarkemmin HiLIFE:n: https://www.helsinki.fi/en/helsinki-institute-of-life-science

Olli Silvennoinen: https://www.helsinki.fi/fi/ihmiset/henkilohaku/olli-juhani-silvennoinen-9035425