(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Etsimme nyt Oulun yliopiston ylimmälle johdolle JOHDON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Johdon assistenttina toimit yliopiston ylimmän johdon avustajana ja sihteerinä. Ensisijaisena tehtävänäsi on tukea ja avustaa rehtoria hänen työssään. Toimenkuvaasi kuuluu mm. valmistella asiakokonaisuuksia ja aineistoja erilaisiin yhteyksiin, huolehtia rehtorin aikataulujen ja matkojen suunnittelusta, hoitaa yhteyksiä kumppaneihin ja sidosryhmiin sekä järjestää kokouksia, vierailuja ja erilaisia tapahtumia. Tarjoamme sinulle itsenäisen, dynaamisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden innostavassa ja kansainvälisessä huippuammattilaisten muodostamassa työyhteisössä.

Johdon assistenttina sinulta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Onnistuaksesi, sinulla on oltava itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, erinomaista organisointikykyä, hyvät tietotekniset valmiudet sekä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä myös kiireen alla työskennellessä. 

Tehtävä sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustasolle 7-8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Innostuitko? Hienoa, liity osaksi Oulun yliopiston huippuammattilaisten kokonaisuutta hakemalla tehtävään viimeistään 15.1.2021 mennessä. Hakemus pyydetään jättämään liitteineen sähköiseen järjestelmään. Liitäthän mukaan CV:si ja motivaatiokirjeesi. Tehtävä täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jarmo Okkonen torstaina 7.1. klo 12 -16 puh. 0294 484 150, tai sähköpostitse jarmo.okkonen (at) oulu.fi.