(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kirkkonummen seurakuntayhtymä hakee

JOHDON ASSISTENTTIA

Toimit seurakuntayhtymän johdon assistenttina, hoidat kokoushallintoon liittyviä tehtäviä niin ennen virallisia kokouksia kuin niiden jälkeenkin, arkistoasioita, tiedonhallinta-asioita, seurakuntayhtymän sisäisten kokousten sihteerin tehtäviä, seurakuntayhtymän julkisuusmateriaalia ja avustat tarvittaessa viestinnässä.

Etsimme rautaisen ammattitaitoista henkilöä:

Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät tietohallinnon taidot ja hyvä eri ohjelmien käyttötaito. Arkistointi ja asian- ja tiedonhallinta tuntuvat omalta jutulta. Omaksut asiat nopeasti, ja sinulla on päättelykykyä ja kykyä yhdistellä asioita.

Toivomme, että olet järjestelmällinen ja itsenäisesti toimiva työntekijä, joka hoitaa niin rutiinit kuin työnsä kehittämistäkin ja on valmis tarvittaessa joustamaan tiimin töiden mukana. Seurakuntien hallinnon tuntemus on eduksi.

Hae meille, jos

- sinulla on tehtävään soveltuva vähintään opistotason koulutus tai alempi
ammattikorkeakoulututkinto

- olet hyvä tietojärjestelmien käyttäjä

- sinulla on erinomainen suomen ja vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito

- olet Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen työ seurakuntahallinnon parissa. Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 601 mukainen, palkkaus 2737,34 - 3077,18 euroa riippuen kokemuslisästä. Johdon assistentin toimipaikka on tällä hetkellä Kirkkonummen seurakuntatalo. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan neljän kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Rekrytoinnissa voidaan käyttää apuna soveltuvuusarviointia.

Lähetä hakemuksesi rekrytointilinkkimme kautta viimeistään torstaina 10.12.2020 klo 15.00 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Sirkkaliisa Cavonius, puh. 040 8243 675.