(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalan toimistollemme
JOHDON ASSISTENTTIA

Työskentelet toimialajohdon tukena monipuolisessa ja ratkaisevassa roolissa. Pyörität tehtävälistoja ja rutiineja varmalla otteella, mutta ennakoiva ja joustava työskentelytyylisi takaa myös sen, että ratkot sujuvasti myös yllättävätkin haasteet nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaiset viestintätehtävät kuten esitys- ja tarjousmateriaalien valmisteleminen sekä tiedon jakaminen viestintäkanavissamme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. kalenterinhallinta, matkajärjestelyt, CRM-järjestelmän ylläpito, kokouspöytäkirjojen laatiminen, erilaiset asiakastilaisuus-, kokous- ja tilaisuusjärjestelyt sekä toimistotehtävät.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla varma tekijä, jolla on intoa auttaa muita ja halua edistää arjen sujuvuutta organisaatiossamme. Olet luotettava, oma-aloitteinen ja pidetty kollega, joka tähtää yhteisiin onnistumisiin. Positiivisen asenteesi, organisointikykysi ja erinomaisten vuorovaikutustaitojesi avulla olet tottunut ratkomaan haasteellisiakin tilanteita. Vahvuuksiisi kuuluu lisäksi erinomaiset viestintä taidot.

Nautit työsi monipuolisuudesta, päivien vaihtuvista käänteistä sekä työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Olet tottunut hakemaan itseohjautuvasti tietoa, tekemään harkittuja valintoja eri vaatimusten ristipaineissa ja tarvittaessa perustelemaan kantasi vakuuttavasti. Otat työsi vakavasti, mutta et itseäsi – jaettu nauru piristää hektistäkin päivää.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.11.2020 mennessä.