(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen järjestelmällistä ja oma-aloitteista johdon assistenttia tukemaan yrityksen johtoa sen päivittäisissä työtehtävissä.

 

Tehtävässä vastaat Suomen toimitusjohtajan kalenterin ylläpidosta, aikatauluista ja tapaamisten sopimisesta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat johtajien matka- ja kokousjärjestelyt, työaikaraportointi sekä esitysten ja materiaalien valmistelu. Osallistut myös tarvittaessa viestinnän tai markkinoinnin tukitehtäviin. Käytännössä tehtäväkenttäsi saattaa vaihdella paljonkin johdon tarpeen ja akuuttien asioiden myötä. Työskentelypaikkanasi on Eltelin Espoon toimipiste.

 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta assistenttitehtävistä, vahvaa asiakaspalvelukokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Omaat hyvät IT-taidot ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

 

Menestyäksesi tehtävässä olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen. Henkilönä olet luotettava ja joustava, ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Palvelet sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita aurinkoisella otteella.  Arvostamme ripeää, asiakaslähtöistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

 

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.10.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Nina Gräsbeck, nina.grasbeck@eltelnetworks.com, tai puhelimitse torstaina 24.9.2020 klo 8-9 ja maanantaina 28.9.2020 klo 9-10 numerosta 040 311 2281.