(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme johdon assistenttia monipuolisen tehtäväkenttään ja kannustavaan työyhteisöön, jossa voit osaltasi tukea suomalaisen työhyvinvoinnin kehittämistä Työterveyslaitoksen johtamisen tukena. Pääset myös kehittämään sekä organisaation käytäntöjä että omaa osaamistasi esimerkiksi kokoustenhallinnan ja päätöksenteon prosessien osalta. 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sihteerin tehtävät mm. kahden osaamiskeskuksen johtoryhmässä, yhteistoimintaneuvottelukunnassa ja useamman alueneuvottelukunnan kokouksissa. 

Toimit kahden osaamiskeskusjohtajan assistenttina ja avustat tarvittaessa myös useampaa eri yksikön johtajaa. Vastaat erilaisten henkilöstötilaisuuksien ja sisäisesti toteutettavien infotilaisuuksien järjestämisestä. Osallistut myös muihin johdon tuelle kuuluviin tehtäviin pääjohtajan sihteerin tukena. 

Haemme asiakaspalveluhenkistä, joustavaa ja osaavaa assistenttia, joka tarttuu työhön ja hoitaa tehtävät tehokkaasti loppuun asti. Sinulla tulisi olla pari vuotta aikaisempaa kokemusta johdon assistenttina toimimisesta. Arvostamme osaamista M-Filesin, Webropol-kyselytyökalun ja Microsoft Officen toimistosovelluksien (Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Teams) käytössä. Myös Sharepointin käyttökokemus ja kymmensormijärjestelmän osaaminen ovat sinulle eduksi. Toivomme, että erilaisten tilaisuuksien järjestäminen on sinulle tuttua ja toimit luontevasti yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa englanninkielen taitoa. 

Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. tuettu lounas, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Tarjoamme käyttöösi myös laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuuden. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan päätoimipaikassamme Helsingissä (Topeliuksenkatu 41 B).

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juulia Ijäs (juulia.ijas@ttl.fi, p. 043 825 6771). Tiedustelut puhelimitse mieluiten perjantaina 13.3. klo 14-15 tai maanantaina 16.3.2020 kello 9-12.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 1.4.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.