(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Haemme nyt johdon assistenttia pitkään määräaikaisuuteen Helsinkiin.

 

JOHDON ASSISTENTTI 

 

Toimen perustehtävänä on vaativat johdon assistentin tehtävät. Toimeksiannot muodostuvat keskusyhteisön johtokunnan jäsenien antamista vaativista ja luottamuksellisista tehtäväkokonaisuuksista. Tehtävää hoidetaan sekä lähipalveluna että muiden etäpalvelukanavien kautta.

 

Tässä tehtävässä vastaat


Johdon assistenttina vastaat OP:n toiminnoista vastaavien johtajien sujuvasta arjesta tehokkaalla ja organisoidulla työotteella. Hoidat johtajien antamat suorat toimeksiannot ja erityistehtävät. Koordinoit toimintojen ja toimintoalueiden informaatioita, yhteistyöryhmiä ja muita tapaamisia ja priorisoit johtajille kohdistettujen yhteydenottojen kiireellisyyttä ja merkityksellisyyttä sekä suodatat ne eteenpäin. Lisäksi osallistut asioiden valmisteluun työstämällä erilaisia materiaaleja ja dokumentteja toimintoalueen johdolle.

 

Työskentelet itsenäisesti omaa työtäsi johtaen. Samalla huomioit toimintoon liittyvät erityispiirteet, kuten luottamuksellisuuden, asioiden ennakoinnin ja kokonaisuuksien hahmottamisen. Lisäksi työsi sisältää kokoussihteerin tehtäviä, kokous- sekä esitysmateriaalien valmistelua, taustatietojen hankkimista ja pöytäkirjojen laatimista.

 

Mitä odotamme sinulta


Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tämän lisäksi tehtävä edellyttää myös aikaisempaa kokemusta vaativista johdon assistentin tehtävistä. OP ryhmän ja finanssialan vahva tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työnkuvasta noin 60% on johdon tukemista eri virtuaalikanavissa, joten monipuolinen sovellus- ja ohjelmisto-osaaminen on tärkeää tässä tehtävässä.
 
Osaat soveltaa tietoa käytäntöön ja sinulla on kyvykkyyttä toimia nopeasti ja organisoidusti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Toimit mielellään yhteistyössä sidosryhmien ja verkostojen kanssa ja osaat myös vakuuttavasti vaikuttaa ja argumentoida. Työotteeltasi olet joustava ja luotettava ja omaat loistavan palveluasenteen. Omaksut myös nopeasti uudet työvälineet ja –tavat.

 

Mitä saat meiltä


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan työn OP Vallilan inspiroivissa tiloissa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja ratkomaan nopeita ja innostavia haasteita ammattitaitoisen tiimin tukemana. Sinua odottavat mukava tiimi ja muut verkoston jäsenet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Kiinnostuitko? Hae tehtävää 2.2. mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime metreille.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna-Riina Laakso 050 5309108 ja Pirita Era 050 4063332.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.