(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020


 
Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
 
Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Etsimme nyt johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. 
 
JOHDON ASSISTENTTI
 
Toimen perustehtävänä on vaativat ylimmän johdon assistentin tehtävät. Toimeksiannot muodostuvat keskusyhteisön ylimmän johdon antamista erittäin vaativista ja luottamuksellisista tehtäväkokonaisuuksista. Lisäksi perustehtävään kuuluu vaativia toimintokohtaisia erityistehtäviä.
 
Tässä tehtävässä vastaat
 
Johdon assistenttina vastaat OP:n toiminnosta vastaavien johtajien sujuvasta arjesta. Hoidat johtajien antamat suorat toimeksiannot ja erityistehtävät. Koordinoit toimintojen ja toimintoalueiden informaatioita, yhteistyöryhmiä ja muita tapaamisia ja priorisoit johtajille kohdistettujen yhteydenottojen kiireellisyyttä ja merkityksellisyyttä sekä suodatat ne eteenpäin. Osallistut asioiden valmisteluun työstämällä erilaisia materiaaleja ja dokumentteja mm. johtokuntatyöskentelyä varten.
 
Työskentelet itsenäisesti omaa työtäsi johtaen huomioiden samalla toimintoon liittyvät erityispiirteet, kuten poikkeuksellisen suuri luottamuksellisuus, asioiden ennakointi ja kokonaisuuksien hahmottaminen. Lisäksi työsi sisältää kokoussihteerin tehtäviä, kokous- sekä esitysmateriaalien valmistelua, taustatietojen hankkimista ja pöytäkirjojen laatimista.
 
Mitä odotamme sinulta
 
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tämän lisäksi tehtävä edellyttää myös tuoretta noin kymmenen vuoden kokemusta vaativista johdon assistentin tehtävistä. OP ryhmän ja finanssialan vahva tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässä. Monipuolinen sovellus- ja ohjelmisto-osaaminen on tärkeää tässä tehtävässä.
 
Osaat soveltaa tietoa käytäntöön ja sinulla on kyvykkyyttä toimia nopeasti ja organisoidusti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Toimit mielellään yhteistyössä sidosryhmien ja verkostojen kanssa ja osaat myös vakuuttavasti vaikuttaa ja argumentoida. Työotteeltasi olet joustava ja luotettava ja omaat loistavan palveluasenteen. Omaksut myös nopeasti uudet työvälineet ja –tavat.
 
Tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan työn OP Vallilan inspiroivissa tiloissa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja ratkomaan nopeita ja innostavia haasteita ammattitaitoisen tiimin tukemana. Sinua odottavat mukava tiimi ja muut verkoston jäsenet.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää 2.2. mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime metreille.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna-Riina Laakso 050 5309108 ja Pirita Era 050 4063332.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.