(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) perustettiin vuonna 2017 edistämään huipputason life science –tutkimusta Helsingin yliopistossa yli yksikkörajojen. HiLIFE:n olemassa olevien vahvuuksien lisäksi uudet huippurekrytoinnit ja kumppanuudet luovat pohjan houkuttelevalle kansainväliselle tutkimusympäristölle, jossa ratkotaan terveyteen, ravintoon ja ympäristöön liittyviä suuria haasteita. HiLIFE myös koordinoi tutkimuksen infrastruktuureja life science –alan osalta ja tarjoaa tutkimukseen perustuvaa poikkitieteistä koulutusta.

Kiinnostaako näköalapaikka kansainvälisessä ympäristössä? Haluatko olla tukemassa huippututkimusta? Oletko hyvällä palveluasenteella ja pelisilmällä varustettu asiantuntija? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt

JOHDON ASSISTENTTIA

toimimaan HiLIFE:n hiljattain nimitetyn uuden johtajan Olli Silvennoisen tukena.

Johdon assistenttina toimit HiLIFE:n johtajan tärkeänä tukena, et ainoastaan hoida kalenteria ja aikataulutusta, vaan vastuullasi on myös erilaisten tapaamisten ja aikataulutusongelmien priorisoiminen ja ratkaiseminen. Monipuoliset työtehtäväsi ja vaihtelevat päiväsi muodostuvat muun muassa aikataulu-, kokous- ja matkajärjestelyistä, kokoussihteerin tehtävistä sekä materiaalien valmisteluista ja sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä. Johtajan tukena työsi palvelee koko HiLIFE-yhteisöä ja olet tärkeä lenkki yhteisömme päivittäisessä elämässä. Olet jatkuvasti yhteydessä yliopiston sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Toimit pääasiallisesti Meilahden kampuksella. Työnkuvaasi on mahdollista muokata ja syventää myös omien kiinnostustesi ja osaamisesi perusteella.

Sinusta

Olet etsimämme osaaja, mikäli työskentelet ammattimaisella palveluasenteella, tunnet olosi kotoisaksi ja inspiroidut kansainvälisessä tutkija- ja asiantuntijayhteisössä ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä viestintätaidot ml. sosiaalisen median viestintätaidot. Tämän lisäksi sinulla on erinomaiset organisointi- ja priorisointitaidot, hallitset hyvin digitaaliset välineet ja tiedonhakutaitosi ovat erinomaiset. Johdon assistenttina käytät paljon tietoteknisiä järjestelmiä, joten tietotekninen osaaminen ja innostus omaksua erilaisia tietojärjestelmiä ovat olennaisia tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Nopeatempoisen työn äärellä omaksut nopeasti uusia asioita ja työskentelet proaktiivisesti.  Olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon ja työskentely johdon assistentin tehtävissä tai vastaavissa katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön. Työkielemme HiLIFE:ssa on englanti, mutta tehtävässä myös suomen kielen taito on välttämätöntä. 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Tueksi työhösi saat ammattitaitoisen, innostuneen ja energisen asiantuntijaorganisaatiomme ja muut yliopiston resurssit. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Tehtäväsi HiLIFE:n johtajan assistenttina tarjoaa sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan huippututkimuksestaan tunnetun HiLIFE:n arkeen. Omalla työlläsi mahdollistat johtajan menestyksekkään työn ja olet tärkeä osa yhteisön toimintaa. Tehtävässäsi tulet osaksi moniammatillista HiLIFE:n lähipalvelutiimiä sekä Helsingin yliopiston yleishallinnon toimialaa, joka toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään torstaina 14.11.2019. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR –portaalissa. Tehtävä on vakituinen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla. Lisätietoja tehtävästä antavat hallintopäällikkö Jonna Katajisto (jonna.katajisto(a)helsinki.fi) ja henkilöstöasiantuntija Anu Roine (anu.roine(a)helsinki.fi).

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä!