(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Etsimme nyt yhtä vakituista ja yhtä määräaikaista johdon assistenttia Helsinkiin. Määräaikainen työsuhde on 30.8.2020 asti.

JOHDON ASSISTENTTI

Toimen perustehtävänä on vaativat ylimmän johdon assistentin tehtävät. Toimeksiannot muodostuvat keskusyhteisön johtokunnan jäsenen ja toimintoalueen johdon antamista erittäin vaativista ja luottamuksellisista tehtäväkokonaisuuksista. Lisäksi perustehtävään kuuluu vaativia toimintokohtaisia erityistehtäviä.

Tässä tehtävässä vastaat

Johdon assistenttina vastaat OP:n toiminnosta vastaavan johtajan ja toimialueen johtajien sujuvasta arjesta. Hoidat johtajien antamat suorat toimeksiannot ja erityistehtävät. Koordinoit toimintojen ja toimintoalueiden informaatioita, yhteistyöryhmiä ja muita tapaamisia ja priorisoit johtajille kohdistettujen yhteydenottojen kiireellisyyttä ja merkityksellisyyttä sekä suodatat ne eteenpäin. Osallistut asioiden valmisteluun ja valmistelet erilaisia materiaaleja ja dokumentteja mm. johtokuntatyöskentelyä varten.

Työskentelet itsenäisesti johtaen omaa työtä huomioiden toimintoon liittyvät erityispiirteet, kuten poikkeuksellisen suuri luottamuksellisuus, asioiden ennakointi ja kokonaisuuksien hahmottaminen. Lisäksi työsi sisältää kokoussihteerin tehtäviä, kokousmateriaalien valmistelua, taustatietojen hankkimista ja pöytäkirjojen laatimista.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta monen vuoden kokemusta vaativista assistentin tehtävistä. OP ryhmän ja finanssialan vahva tuntemus auttaa sinua menestymään tehtävässä. Monipuolinen sovellus- ja ohjelmisto-osaaminen on tärkeää tässä tehtävässä.

Osaat soveltaa tietoa käytäntöön ja sinulla on kyvykkyyttä toimia nopeasti ja organisoidusti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Ruotsin kielen taito on eduksesi. Toimit mielellään yhteistyössä sidosryhmien ja verkostojen kanssa ja osaat myös vakuuttavasti vaikuttaa ja argumentoida. Olet joustava ja palveluasenteesi on loistava. Omaksut nopeasti uudet työvälineet ja –tavat.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan työn OP Vallilan inspiroivissa tiloissa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja ratkomaan nopeita ja innostavia haasteita ammattitaitoisen tiimin tukemana. Sinua odottavat mukava tiimi ja muut verkoston jäsenet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.8. mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna-Riina Laakso 0505309108 ma 19.8. klo 10-11 ja Pirita Era 0504063332 pe 23.8. klo11-12.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.