(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Nostokonepalvelu AT Oy:lle Ouluun vakituiseen työsuhteeseen

JOHDON ASSISTENTTIA

Johdon assistenttina olet tärkeä tiimipelaaja ja johdon oikea käsi. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. avustavat kirjanpidolliset tehtävät sekä täsmällisen tiedon tuottaminen pääkonttorillemme (mm. myyntilaskutus). Hallitset ALV:n sekä rakennusalan käänteisen ALV:n moitteetta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu henkilöstöön sekä tuntityöntekijöiden palkkoihin liittyvä raportointi, seuranta ja palkkayhteenvetojen teko kahden viikon välein. Näissä tehtävissä sovellat rakennusalan työehtosopimusta ja sen tuntemus on sinulla hallinnassa. Myös muut yrityksen liiketoimintaan liittyvät tukitoiminnot sekä yleiset toimistotyöt kuuluvat toimenkuvaasi. Teet työtä itsenäisesti ja itseohjautuvasti mutta kuitenkin läheisesti yhteistyössä oman alueen tiimin kanssa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa vähintään AMK -tutkintoa sekä vahvaa kokemusta assistentin tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää täydellistä suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, järjestely- ja organisointikykyä, joustavuutta, oma-aloitteellisuutta, sosiaalisia taitoja, positiivista asennetta sekä vilpitöntä halua palvelutyöhön. Et pelkää haasteita ja olet valmis kehittämään oman osaamisen ohella vetovoimaista yritystä yhdessä muun tiimin kanssa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielekkään ja vastuullisen työtehtävän, vakituisen työsuhteen ja säännöllisen päivätyön sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Toiminnassamme korostamme turvallisuutta ja laatua ja noudatamme sertifioitua laatujärjestelmää. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja haluamme panostaa heidän osaamiseen, viihtyvyyteen sekä hyvinvointiin. Työnkuvaa on mahdollista muokata valittavan työntekijän ydinosaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti työnkuvan pääpiirteet säilyttäen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä riikka.luoma-aho@vmp.fi Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2019 mennessä.