(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Suomen Kuntaliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Kuntaliitto hakee joukkoonsa JOHDON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen. Laajassa ja monipuolisessa tehtävässä toimit tärkeässä roolissa tukien johdon jokapäiväistä työtä yhdessä assistenttikollegasi kanssa.

Tehtävässä työskentelet toimitusjohtajan ja varatoimitusjohtajan tukena. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat assistenttitehtävät, kuten kalenterien ja aineistojen hallinnointi, kokousten, matkojen ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen, ostolaskujen ja matkalaskujen käsittely, esittelymateriaalien valmistelu ym. vaihtelevat tehtävät.

Toivomme, että sinulla on ammattikorkeakoulu- tai vastaava koulutus. Toivomme lisäksi, että sinulla on jo vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kyky selviytyä ainakin arkisista tilanteista myös ruotsin kielellä. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmat.

Persoonana olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Tartut ripeästi ja tarkasti asioihin ja saat tulosta aikaiseksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen yhteiskunnan ja kuntakentän keskiössä sekä asiantuntevan ja osaavan työyhteisön tuen. Tuemme oman osaamisen kehittämistä sekä panostamme henkilöstön hyvinvointiin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 21.5.2019 Baronan järjestelmän kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan henkilöstökonsultti Henriikka Pentti, 050 434 6188.