(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Oletko sinä johdon assistenttimme?

Johdon assistenttina työkuvasi on monipuolisen laaja ja mielenkiintoinen. Toimit tehtävässäsi toimitusjohtajan ja johtoryhmän assistenttina ja viestintätiimimme vahvistuksena. Sinulla on taito pitää langat käsissäsi sekä kyky priorisoida tehtäviäsi. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja löydät ratkaisut eteen tuleviin haasteisiin.

Tehtäviisi kuuluvat johtoryhmän jäsenten kalentereiden hallinta sekä matkojen, erilaisten tapaamisten ja tehdasvierailujen järjestelyt. Pidät projektit, aikataulut ja pöytäkirjat järjestyksessä. Olet jo kannuksesi hankkinut assistentti, koordinaattori tai sihteeri. Pystyt toimimaan nopeatempoisessa ja dynaamisessa arjessa kylmähermoisesti ja aikaansaavasti. Sinua kuvaavia ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, tehokkuus, pitkäpinnaisuus ja joustavuus. Olet hyvä organisoija ja sosiaalisten taitojesi lisäksi tietotekniikan ja toimisto-ohjelmistojen käyttötaito on välttämättömyys. Työkielinä pärjäät suomella ja englannilla, ja osaat myös tuottaa sujuvaa tekstiä sekä laadukasta esitysaineistoa.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat arkipäivisin henkilöstöjohtaja Petri Parjaselta, p. 020 7130 800 (vaihde). Täytäthän hakemuksesi viimeistään 5.5.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.