(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme nyt Taideyliopiston Sibelius-Akatemian johdon tuen tiimiin

johdon assistenttia

Johdon assistenttina mahdollistat akatemian johdon tehokkaan ja sujuvan toiminnan!

Sinulla on tärkeä rooli yhteiskuntasuhteiden, kumppanuuksien ja sisäisen yhteistyön koordinoinnissa. Olet tiiviisti mukana akatemian kutsuvierastilaisuuksien, sidosryhmätapahtumien ja seminaarien suunnittelussa ja vastaat niihin liittyvistä käytännön järjestelyistä. Toimit johdon yhteyshenkilönä niin akatemian henkilöstölle kuin monille yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Vastaat johdon kalenterinhallinnasta, aikataulutat toistuvat ja merkittävät tapaamiset sekä huolehdit matkajärjestelyistä. Avustat myös akatemiaan suuntautuvien kansainvälisten vierailujen koordinoinnissa ja toteutuksessa. Lisäksi huolehdit akatemian omien PR-materiaalin kartoittamisesta ja tilaamisesta. Työnkuvaasi voi erityisosaamisesi ja toiveittesi perusteella sisältyä muitakin tehtäviä.

Edellä kuvattujen vastuiden lisäksi johdon assistentin työkuvaan sisältyy myös rutiiniluonteista tekemistä, kuten laskujen tarkastusta, taksi- ja vakuutuskorttien tilaamista, kokoustilojen sekä tarjoilujen varaamista. 

Olet siis toimeen tarttuva tekijä! Yhteisö voi luottaa järjestelmällisyyteesi ja kykyysi tehdä yhteistyötä positiivisella asenteella. Tilannetajusi on herkkä ja osaat reagoida nopeasti muuttuvaan tilanteeseen. Osaat myös toimia itsenäisesti tilanteen niin vaatiessa. Olet hyvä organisoimaan ja edistämään useita tehtäviä samanaikaisesti. Osaat priorisoida tekemisiäsi ja pidät sovituista aikatauluista kiinni.

Sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja hyvät verkostot. Arvostamme vastaavaa kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä esim. yliopistomaailmasta. Kansainvälisten kontaktien hoitamisessa englannin kielen erinomainen taito on välttämätön. Tehtävä vaatii myös hyvää ruotsin kielen taitoa. Toimipisteesi sijaitsee Töölön kampuksella, Helsingissä.

Sibelius-Akatemia tarjoaa monipuolisen ja kiinnostavan näköalapaikan taiteen ja musiikin alueella!

Toivomme uuden henkilön voivan aloittaa tehtävässä elokuun alussa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sen palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaiseen vaativuustasoon 8 (muun henkilöstön järjestelmä). Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään 23.4.2019 otsikolla ”Johdon assistentti, Sibelius-Akatemia”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Heli Grönholm numerosta 040 56 48213:

  • pe 12.4. klo 8.30 – 9:30
  • to 18.4. klo 9:00 – 10:00