(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
PricewaterhouseCoopers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Asiakasyrityksemme PricewaterhouseCoopers Oy on laaja ja tunnettu kansainvälinen konsultointi- ja asiantuntijapalveluorganisaatio.

Haemme nyt heidän Oulun toimistoon JOHDON ASSISTENTTIA.

Tehtävä on määräaikainen 6 - 8 kuukautta ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Johdon assistentin päivittäisiin tehtäviin kuuluu monipuoliset johdon assistentin tehtävät kuten mm. kalenterin hallinta, tapaamisten organisointi, tarjousten koordinointitehtävät sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämien ja organisointi. Erilaisten tekstien oikoluku ja stilisointi kuuluvat myös osana tehtävää.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Et pelkää rutiineja ja sinulla on hyvä tilannetaju sekä kyky reagoida nopeasti muutostilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ja osaat ennakoida tulevia tilanteita. Olet valmis kantamaan itsenäistä vastuuta ja pitämään samanaikaisesti lukuisia lankoja käsissäsi. Viestit erilaisten sidosryhmien kanssa ja toimit avustettavan henkilön oikeana kätenä Tehtävässä pärjää henkilö, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, oppii nopeasti uusia järjestelmiä sekä haluaa oppia uutta ja kehittyä. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

PwC tarjoaa mukavan työympäristön sekä tarvitsemasi tuen ja laajan perehdytyksen työssä menestyäksesi. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulun keskustassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti kuitenkin viimeistään 22.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Laita mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Johdon assistentti, Suomi sujuva, Englanti